چهارشنبه 07 مرداد 1405 - Wed 29 Jul 2026
  • کودکانه‌های زاینده‌رود / عکس

  • زیباترین گل جام جهانی مشخص شد / فیلم

  • ذبیح‌الله امیری در افغانستان در حمله مسلحانه کشته شد

  • قیمت آپارتمان در شرق تهران چقدر است

  • یمن پالایشگاه ۴۰۰ هزار بشکه‌ای جازان را تعطیل کرد

  • سنت دینی یا خرافه‌ای که سندی ندارد؟

  • ۱۲۳ شهید سهم همدان در شکست منافقین+ عکس

  • آغاز پخش سریال «ارتباط» از شبکه تماشا

  • زنده زنده سوزوندن، عریان کردند! / فیلم

  • دژی که قرن‌ها بر بلندای البرز

  • گشت‌ و گذار ۳ خرس قهوه‌ای در ارتفاعات لنگرود / فیلم

  • عاشق پیاز هستید این مطلب را بخوانید

  • هیچ‌کس حق تعدی به حریم خصوصی مردم را ندارد

  • قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵

  • سکوت در برابر پرونده جنجالی علیرضا بیرانوند

  • ترامپ خطاب به نتانیاهو دست‌ِ پُر بیا!

  • افشای دردسرهای مرگ لیندسی گراهام برای صهیونیست‌ها + عکس و فیلم

  • تمرکز مجلس و دولت بر امور مهم و فوری باشد/ تأمین معیشت مردم در دستورکار حاکمیت است

  • ۵ نشانه سردرد که هرگز نباید نادیده بگیرید

  • چالش تغییر قیمت بنزین برای بازار خودرو

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 256696
    تاریخ انتشار: 17/مرداد/1400 - 23:54

    موارد ابتلا به کرونا در آمریکا از ۱۰۰ هزار نفر در روز فراتر رفت

    برای نخستین بار از ماه فوریه (بهمن ماه) تا کنون موارد روزانه ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا از ۱۰۰ هزار نفر فراتر رفته است.

     موارد ابتلا به کرونا در آمریکا از ۱۰۰ هزار نفر در روز فراتر رفت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» برای نخستین بار از ماه فوریه تا کنون، میانگین تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا از ۱۰۰ هزار نفر در روز فراتر رفته است.

    آخرین بار روز ۱۱ فوریه (۲۳ بهمن ۱۳۹۹) بود که موارد ابتلا به کرونا در آمریکا بیش از ۱۰۰ هزار نفر گزارش شده بود.

    «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز شنبه نیز در توییتی هشدار داد: «سویه دلتا در حال افزایش است، اما ما قدرت داریم آن را متوقف کنیم. واکسن بزنید.»

    خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نیز شنبه شب به وقت تهران گزارش داد، ایالات متحده در حال حاضر به طور متوسط روزانه ۱۰۰  هزار مورد جدید ابتلا به کرونا مواجه است و به نقطه عطفی برمی‌گردد که آخرین بار در  زمستان گذشته با آن مواجه بود. مقام‌های بهداشتی آمریکا نگرانند که اگر تعداد بیشتری از آمریکایی‌ها از واکسن کرونا  استفاده نکنند، موارد بستری شدن و مرگ و میر افزایش یابد.

     طبق گزارش «مراکز بیماری و پییشگیری فدرال» آمریکا در دو روز گذشته، بیش از ۱۶۶ میلیون نفر یا همان نیمی از جمعیت ایالات متحده به طور کامل تحت واکسیناسیون قرار گرفته‌اند، جهش ویروس کرونا، از جمله گونه «دلتا» که بشدت مسری است، به کانون بحران در سراسر آمریکا منجر شده است و مجدداً صحبت‌هایی از وضع مجدد محدودیت‌های کرونایی در ایالات آمریکا و تزریق یک دُز سوم واکسن برای مردم آمریکا تقویت شده است.

    بر اساس آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به بیش از ۳۵ میلیون و هفتصد هزار نفر رسیده که از این تعداد بیش از ۶۱۶ هزار نفر جان خود را به دلیل ابتلا به این ویروس از دست داده‌اند.

    در حال حاضر بیش از ۲۰۲ میلیون نفر در جهان به ویروس کرونا مبتلا شده و از این تعداد ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما