دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 256660
    تاریخ انتشار: 17/مرداد/1400 - 19:09

    پرچم المپیک به شهردار پاریس سپرده شد

    المپیک توکیو امروز(یکشنبه) پس از بیش از دو هفته رقابت ورزشکاران و تیم‌ها در بحبوحه محدودیت‌های مرتبط با ویروس کرونا، با اعلام رییس کمیته بین‌المللی به پایان رسید و پرچم المپیک به شهردار پاریس تحویل داده شد.

    پرچم المپیک به شهردار پاریس سپرده شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا، صدها ورزشکار امروز در ورزشگاه تقریبا خالی ملی توکیو گردهم آمده تا با بزرگ ترین رویداد برگزار شده از زمان آغاز پاندمی شوم کرونا و همچنین تورنمنتی بی‌شباهت به هیچکدام از رویدادهای تاریخ، وداع کنند.

    «توماس باخ» رییس کمیته بین المللی المپیک پایان این رویداد ۱۷ روزه را اعلام کرد.

    پرچم المپیک که در جریان مراسم افتتاحیه در ورزشگاه ملی ۶۸ هزار نفری توکیو به اهتزاز درآمده بود، پایین کشیده شد. «یوریکو کویکه» فرماندار توکیو این پرچم را به باخ تحویل داد و باخ نیز آن را در اختیار «آنه هیدالگو» شهردار پاریس میزبان المپیک ۲۰۲۴ قرار داد.

     

    پایان توکیو ۲۰۲۰؛ پرچم المپیک به شهردار پاریس سپرده شد

    شاهزاده فومیهیتو، برادر امپراتور ناروهیتو در مراسم اختتامیه حضور داشت. 

    باخ در مجمع عمومی کمیته بین المللی المپیک گفت: حالا می‌توانیم با اطمینان بگوییم که المپیکی بی‌نهایت موفق را تجربه کردیم. بازی‌های این دوره المپیک در زمان درستی برگزار شد و ورزشکارانی که برای آنان این رویداد را برگزار کردیم، به معنای واقعی قدردان آن بودند و از نظر آنان نیز، این بهترین زمان برای برگزاری المپیک بود؛ گرد هم جمع شدیم تا نه تنها به جامعه المپیک بلکه به جهانیان امید و اعتماد به نفس بدهیم.

    ورزشکاران با پوشیدن ماسک، در کنار کاروان خود وارد ورزشگاه شده و در عین حال فاصله اجتماعی را رعایت می‌کردند. 

    از زمان آغاز المپیک در اول مردادماه ۱۴۰۰، حدود ۱۱ هزار ورزشکار از بیش از ۲۰۰ کشور و منطقه جهان در توکیو به رقابت با یکدیگر پرداختند؛ در طول زمان برگزاری این تورنمنت پروتکل‌های بهداشتی به بهترین شکل ممکن برگزار و روزانه از ورزشکاران و اعضای کاروان‌ها تست کرونا گرفته می‌شد.

    پایان توکیو ۲۰۲۰؛ پرچم المپیک به شهردار پاریس سپرده شد

    در این المپیک ورزشکاران در ۳۳ رشته و ۳۳۹ ماده ورزشی با یکدیگر رقابت کرده و کاراته، موج سواری، اسکیت‌بردینگ و صخره نوردی نخستین المپیک خود را تجربه کردند.

    خارج از دهکده المپیک که مقامات آن را «دنیای موازی» می‌خواندند، توکیو همچنان از اوج‌گیری موارد ابتلا به کرونا خبر می‌داد و روز پنجشنبه با گزارش ابتلای پنج هزار و ۴۸ مورد جدید، بالاترین رکورد را برجای گذاشت.

    «یوشیهیده سوگا» نخست وزیر ژاپن اوایل ماه در این کشور برای سومین بار وضعیت اضطراری اعلام کرد که البته تنها توکیو، اوکیناوا و اوساکا را شامل می‌شد. 

    پایان توکیو ۲۰۲۰؛ پرچم المپیک به شهردار پاریس سپرده شد

    باتوجه به تردید مردم ژاپن در مورد برگزاری بازی‌ها در تابستان در بحبوحه شیوع کرونا، المپیک که پیش‌تر در سال ۱۹۶۴ در توکیو برگزار شده بود، چالش‌های منحصربه‌فردی را برای ورزشکاران به‌وجود آورد که قابل‌توجه‌ترین آن عدم حضور هواداران در ورزشگاه‌های محل برگزاری بازی‌ها بود.

    در پایان مراسم اختتامیه المپیک توکیو، مشعل این بازی ها در ورزشگاه ملی توکیو خاموش شد تا سه سال دیگر در پاریس برافروخته شود.

    پایان توکیو ۲۰۲۰؛ پرچم المپیک به شهردار پاریس سپرده شد

    کاروان ورزشی آمریکا با ۳۹ طلا، ۴۱ نقره و ۳۳ برنز و کسب ۱۱۳ مدال در رتبه نخست ایستاد. چین با ۳۸ طلا، ۳۲ نقره و ۱۸ برنز و ۸۸ مدال در جایگاه دوم قرار گرفت. ژاپن میزبان هم توانست با کسب ۲۷ طلا، ۱۴ نقره و ۱۷ برنز در رتبه سوم بایستد.

    کاروان ورزشی ایران با سه طلا، دو نقره و دو برنز و مجموع هفت مدال در رده بیست و هفتم جدول مدالی قرار گرفت. کرواسی و صربستان نیز در رده‌های بیست و ششم و بیست و هشتم جای گرفتند. کاروان ایران در بین کشورهای آسیایی رتبه چهارم را به خود اختصاص داد. چین، ژاپن و کره جنوبی در رده‌های اول تا سوم ایستادند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما