چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • شادی جالب و بامزه ژاپنی‌ها / فیلم

  • حکم اعدام دو لیدر کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴ اجرا شد + فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز 26 خرداد

  • شکست ترامپ در جنگ از نگاه کارتونیست یمنی

  • اندیشکده آمریکایی: «هنر معامله» ترامپ مقابل ایران شکست خورد/ ایرانی‌ها تاریخ را خوب بلدند+ عکس

  • اقدام زیبا و معنادار ایرانیان و بی‌آبرویی زامبی‌های ضدانقلاب + عکس

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۲۶ خرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 256456
    تاریخ انتشار: 16/مرداد/1400 - 13:17

    هشدار؛ ویروس کلمبیایی هم آمد!

    گونه کلمبیایی که «بی621.1» نامیده می شود و در کلمبیا ظاهر شده است طی هفته های اخیر در آمریکا ثبت شده است اما موارد ابتلا به آن در اروپا بسیار اندک بودند.

    هشدار؛ ویروس کلمبیایی هم آمد!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» دانشمندان هنوز نمی دانند که آیا سرعت شیوع گونه کلمبیایی از دیگر گونه های کرونا بیشتر است یا نه. گونه کلمبیایی که «بی621.1» نامیده می شود و در کلمبیا ظاهر شده است طی هفته های اخیر در آمریکا ثبت شده است اما موارد ابتلا به آن در اروپا بسیار اندک بودند.

    تیم متخصص ویروس شناسی در بلژیک اعلام کرد که گونه«کلمبیایی» ویروس کرونا باعث مرگ 7فرد مسن در یک خانه سالمندان در این کشور شده است.

    «مارک فان رانست» ویروس شناس در دانشگاه «لوفین» که تحقیقاتی درباره گونه جدید که در این خانه سالمندان انجام داده است گفت که هفت نفر از سالمندان در شهر«زافینتیم» در همسایگی شهر بروکسل در اثر ابتلا به گونه جدید جان خود را از دست دادند. این افراد هشتاد و نود سال عمر داشتند و حال برخی از آن وخیم بوده است.

     

    دانشمندان هنوز نمی دانند که آیا سرعت شیوع گونه کلمبیایی از دیگر گونه ها بیشتر است یا نه. این گونه در حال حاضر حداقل یک درصد از موارد ابتلا به کرونا در بلژیک را شکل می دهد، در آمریکا 2 درصد و در ایالت «فلوریدا» در آمریکا بیش از 2 درصد را شکل می دهد.

    بنابراین گزارش، گونه کلمبیایی که «بی621.1» نامیده می شود و در کلمبیا ظاهر شده است طی هفته های اخیر در آمریکا ثبت شده است اما موارد ابتلا به آن در اروپا بسیار اندک بودند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما