جمعه 15 خرداد 1405 - Fri 05 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 256114
تاریخ انتشار: 13/مرداد/1400 - 19:50
در اهواز

کشف ۷۲ کیلوگرم حشیش

فرمانده انتظامی خوزستان از دستگیری ۲ قاچاقچی و کشف ۷۲ کیلوگرم مواد مخدر از نوع حشیش در شهرستان اهواز خبر داد.

کشف ۷۲ کیلوگرم حشیش

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا بنابر اعلام  پایگاه خبری پلیس سردار سیدمحمد صالحی روز چهارشنبه اظهار داشت: در راستای تداوم اجرای طرح های قاطع و مبارزه بی امان با سوداگران مرگ، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با اشرافیت و تسلط اطلاعاتی یک محل دپوی مواد مخدر را در شهرستان اهواز شناسایی کردند.

وی افزود: در این ارتباط ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با انجام اقدامات تخصصی محل دقیق دپوی مواد مخدر را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی طی عملیاتی ضمن دستگیری ۲ قاچاقچی، ۷۲ کیلوگرم مواد مخدر از نوع حشیش کشف کردند.

فرمانده انتظامی خوزستان با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی داده شدند، تاکید کرد: نیروی انتظامی با مجاهدت و تلاش شبانه روزی با مخلان نظم و امنیت، قاچاقچیان، اشرار و سوداگران مرگ قاطعانه برخورد می کند و اجازه جولان به آن‌ها نخواهد داد.
پیش از این نیز در روز شنبه ۹ مردادماه فرمانده انتظامی خوزستان از کشف ۱۰۷ کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک در یک منزل مسکونی و دستگیری ۲ سوداگر مرگ در شهرستان اهواز خبر داده بود.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما