جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255837
    تاریخ انتشار: 12/مرداد/1400 - 14:00

    طرح آبرسانی به روستای دشت آزادگان و هویزه به بهره‌برداری رسید

    طرح آبرسانی به ۴۴ روستای دشت آزادگان و هویزه با اجرای پروژه خط انتقال تامین آب تاسیسات امام علی(ع) به بهره برداری رسید.

    طرح آبرسانی  به روستای دشت آزادگان و هویزه به بهره‌برداری رسید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از ایرنا ،استاندار خوزستان روز سه شنبه در آیین بهره برداری از خط انتقال آب تاسیسات امام علی(ع) گفت: تعدادی از روستاهای شهرستان های دشت آزادگان و هویزه به علت کاهش دبی رودخانه با مشکل قطعی آب مواجه بودند که با بهره برداری از این طرح آبرسانی به طول ۹ کیلومتر مشکل تامین آب ۴۴ روستای این ۲ شهرستان برطرف شد.

     
    قاسم سلیمانی دشتکی افزود:با اجرای این طرح آبرسانی ، آب مورد نیاز روستاهای مذکور به صورت مستقیم از پروژه آبرسانی غدیر تامین شد.
     
    وی ادامه داد: مدت زمان اجرای این طرح ۲ ماه پیش بینی شده بود اما با تلاش شبانه روزی و با صرف ۱۹۵ میلیارد ریال در مدت ۵۵ روز اجرا و به بهره بردای رسید.
     
    استاندار خوزستان جمعیت بهره بردار  از این طرح آبرسانی را ۲۵ هزار نفر اعلام کرد و گفت:این پروژه آب آشامیدنی پایدار با ظرفیت ۵۵ لیتر در ثانیه را تامین می کند.
     
    سلیمانی دشتکی افزود: برای اجرای دیگر طرح های آبرسانی در مناطقی از استان خوزستان که با مشکل تنش آبی مواجه هستند همه دستگاه های اجرایی از جمله گروه های جهادی سپاه ،بسیج و ستاد اجرایی فرمان امام در تلاش هستند تا این طرح ها ظرف مدت یک سال به اتمام رسیده و به بهره برداری برسند.
     
    وی گفت: دیگر طرح های آبرسانی در استان خوزستان که شامل پروژه های کوتاه مدت می باشند ظرف مدت یک تا ۲ ماه اجرا می شوند.
     
    خوزستان در تابستان امسال با تنش و بحران آب روبه رو است که بر اساس مصوبه دولت اعتباری برای جبران خسارت خشکسالی به این استان اختصاص یافته است.
     
    طبق اعلام سازمان آب و برق خوزستان آورد آب پشت سدهای خوزستان در سال آبی جاری، نسبت به سال پیش از آن بیش از ۴۰ درصد کاهش یافته است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما