شنبه 14 شهريور 1405 - Sat 05 Sep 2026
  • رویت مار عظیم الجثه در سیلاب مرگبار نپال / فیلم

  • قیمت نفت از مرز 97 دلار گذشت

  • شهادت 6 نفر از نیروهای ارتش در حمله تروریستهای امریکایی به جنوب کشور

  • خون پاک شهیدانمان بی حساب نخواهد ماند

  • پای پلیس امنیت به تتر قسطی دیجی‌کالا باز شد

  • توان حمله و نفوذ در همه سطوح را داریم

  • دستگیری دو نفر به اتهام حمله مشکوک به شرکت تسلیحاتی در آلمان

  • عارف: ماه‌های سیاهی در انتظار اقتصاد آمریکاست

  • شکسته شدن رکورد قیمت بنزین در آلمان

  • تجاوز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه

  • عروسی سیریک فقط قربانی موشک‌ها نشد!

  • 3بازیکن پرسپولیس که باید اخراج می‌شد

  • نیویورک‌تایمز: شواهد تأیید می‌کنند که یک مراسم عروسی در ایران، با بمب آمریکایی هدف قرار گرفته/ رویترز: ماه گذشته در پی هشدار ایران، آمریکا به اسرائیل فشار آورد و عملیات یورش به تپه علی‌الطاهر به تعوی

  • اثر جدید کمال شرف در واکنش به حمله به سیریک / فیلم

  • قیمت میوه و تره بار ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

  • پایگاه‌های آمریکا در امارات و کویت زیر آتش حملات موشکی و پهپادی ارتش / فیلم

  • رویترز هک شد؟

  • چای یا قهوه؛ کدام‌یک خطر پوکی استخوان دارد

  • حقوق ۱۲۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی

  • شهید پاکپور بی‌نظیر ترین فرمانده در تاریخ ایران بود+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255770
    تاریخ انتشار: 12/مرداد/1400 - 10:04

    اذعان رژیم صهیونیستی به شکست

    اندیشکده امنیت داخلی رژیم صهیونیسی در گزارشی نوشت که در نبرد اخیر جبهه شبکه‌های اجتماعی به کمک فلسطینیان آمد و روایت آن‌ها بر روایت صهیونیست‌ها غلبه کرد.

    اذعان رژیم صهیونیستی به شکست

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»اندیشکده امنیت داخلی رژیم صهیونیستی بعد از گزارش اخیر خود در باره چالش‌های راهبردی در برابر این رژیم، در تازه‌ترین گزارش خود نوشت که نبرد اخیر (جنگ یازده روزه) بر آگاهی اسرائیلی‌ها، فلسطینیان و جهانیان تأثیر گذاشته است.

    در این گزارش که روز یکشنبه منتشر شده، آمده است: «جنگ اخیر در افزایش احساس ترس و نگرانی جبهه داخلی اسرائیل از حماس و افزایش انتقادات در عرصه داخلی و همچنین بین المللی علیه عملیات نظامی اسرائیل تأثیر داشته است.»

    این گزارش به تأثیر شبکه‌های اجتماعی به عنوان جبهه دیگری طی جنگ اخیر پرداخته است، که نشان می‌دهد «این جبهه برای تحلیل پیچیده است؛ چرا که در این جبهه علاوه بر طرف‌های اسرائیلی و فلسطینی، طرف خارجی نیز دست دارد و نمی‌توان در زمان‌های نزدیک به هم، طرفی را که پشت حوادث ایستاده، شناخت و فهمید که منافع بازیگران مختلف در این جبهه چیست؟»

    بر اساس این گزارش، فعالیت در این جبهه ضد صهیونیستی حتی بعد از دست‌یابی رژیم صهیونیستی و حماس به تفاهم‌هایی درباره آتش بس نیز ادامه داشته و این خود یکی از ویژگی‌های این جبهه است. گزارش مذکور می‌افزاید: «در کنار نبرد شبکه‌های اجتماعی، نبرد سایبری نیز که بخشی از آن مخفی است، شکل گرفت.»

    مطابق گزارش، برجسته ترین تریبون‌ها و شبکه‌های اجتماعی که طی حمله به غزه استفاده شده، فیسبوک، توییتر، واتسپ، اینستگرام و تلگرام بوده و محبوبیت شبکه «تیک توک» نیز  افزایش یافته است.

    در این شبکه‌های ارتباط جمعی پیام‌ها فوری منتقل می‌شود و به همین دلیل به سرعت نیز منتشر می‌د و سخت بود که بتوان آن‌ها را کنترل یا تغییر داد.

    در گزارش این اندیشکده اسرائیلی آمده است: «پیام‌ها به ویروس تبدیل می‌شوند؛ چرا که از احساسات قوی مانند ترس نشأت می‌گیرند و شمار زیادی از افراد را وادار می‌کند در انتشار آن‌ها مشارکت کند و به لطف محبوبیت رو به افزایش اینستگرام، تیک توک، و تلگرام، شبکه‌های اجتماعی گستره زیادی را برای سخنانی اختصاص می‌دهند که بر احساس پیروزی یا شکست در همه طرف‌های درگیر تأثیر می‌گذارد و به افراد در همه اقصا نقاط جهان اجازه می‌دهد ک در این درگیری و نبرد مشارکت کنند.»

    این گزارش، سختی مقایسه میران تأثیر حوادث در شبکه های اجتماعی را چالش اصلی می‌داند و تأکید دارد: «در برخی شرایط، تأثیر واضحی بر حوادث وجود داشت و در عرصه دیجیتال به حوادثی تبدیل می‌شدند مانند اینکه به کارفرها گفته می‌شد در ساعات صبح زود از کارگران خود بخواهند برای درامان ماندن از حملات حماس در ساعت‌های معینی به خانه‌هایشان برگردند.»

    در پایان این گزارش آمده است:‌ «روایت فلسطینی‌ها از جنگ اخیر پژواک و بازتاب بسیار گسترده‌تری از روایت اسرائیل داشته و در نتیجه، می‌توان با پیروزی فلسطینیان در شبکه های اجتماعی تعامل کرد.»

    دو ماه پیش گروه‌های مقاومت در غزه از جمله جنبش جهاد اسلامی و حماس در اعتراض به حمله رژیم صهیونیستی به منطقه «شیخ جراح» در شهر قدس اشغالی و تلاش برای اخراج فلسطینیان ساکن در این منطقه، عملیاتی موسوم به «شمشیر قدس» آغاز کردند که ۱۱ روز به طول انجامید و طی این مدت، علاوه بر شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف غزه بلکه شهرهای مهم از جمله تل‌آویو، پایتخت هدف موشک‌ها و راکت‌های مقاومت قرار گرفت و صهیونیست‌ها مجبور به عقب‌نشینی از تخلیه شیخ جراح شدند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما