پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • جنون در اسرائیل: بگذارید جهان بداند!

  • انهدام یک فروند پهپاد MQ1 ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز

  • اجرای احکام قطعی پرونده آذین خودرو با ۲۱۶۸ شاکی

  • انفعال سازمان ملل در برابر خطرات هسته‌ای

  • چرا دوره نهفتگی ایدز خطرناک است؟

  • بحران گازوئیل ماندگار شد

  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254183
    تاریخ انتشار: 31/تير/1400 - 15:54
    دستیار وزیر خارجه:‌

    یک میلیون دُز واکسن آسترازنکا از ژاپن جمعه وارد ایران می‌شود

    دستیار وزیر امور خارجه با اشاره به ورود سه محموله واکسن کرونا ظرف امروز و روزهای آینده به کشور اعلام کرد: فردا یک میلیون دُز واکسن آسترازنکا از ژاپن و یکشنبه هم یک محموله دیگر از چین وارد کشور خواهد شد.

    یک میلیون دُز واکسن آسترازنکا از ژاپن جمعه وارد ایران می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»«رضا زبیب» دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه امروز (پنجشنبه) با اشاره به ورود یک محموله واکسن شامل یک میلیون و ۱۳۰ هزار و ۴۰۰ دُز  به کشور در توئیتی نوشت: در ادامه تلاش همکاران و کمک وزارت بهداشت و بانک مرکزی، سه محموله واکسن وارد می‌شود: امروز (یک محموله وارد شد) و یکشنبه آتی جمعا حدود ۲.۲ میلیون دُز از چین.

    مدیرکل آسیا و اقیانوسیه وزارت خارجه در این توئیت نوشت که مجموعا ۱۰ میلیون و ۸۵۰ هزار دزُ واکسن کرونا از چین وارد شده است.

    وی همچنین افزود: فردا جمعه هم یک میلیون دُز آسترازنکا از ژاپن وارد می‌شود و ۱.۹ میلیون دزُ باقیمانده این محموله هم بزودی وارد کشور خواهد شد.

     

     

     پیش از این ژاپن اعلام کرده بود که ۲.۹ میلیون دُز واکسن به جمهوری اسلامی ایران هدیه می‌کند.

    گفتنی است، «رضا زبیب» دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه روز سه‌شنبه ۲۲ تیر ماه پس از انتشار خبر اهدای واکسن از سوی ژاپن به ایران در صفحه توئیترش نوشته بود: دستاورد دیپلماسی مانند نوک کوه یخ روی دریاست. ژاپن امروز اعلام کرد ۲.۹ میلیون دُز واکسن به جمهوری اسلامی ایران هدیه می‌کند. این نتیجه بیش از یک ماه تلاش و بخشی از وعده افزایش واردات است. تلاش برای ورود سریع‌تر محموله با کمک وزارت بهداشت است. خبرهای بهتر در راه است.

    «رضا زبیب» پیش از این در یک رشته توئیت به اقدامات انجام شده توسط این وزارتخانه پس از شیوع ویروس کرونا و رایزنی‌ها و تلاش‌های صورت گرفته در راستای خرید و واردات واکسن کرونا پرداخت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما