پنجشنبه 16 مهر 1405 - Thu 08 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254113
    تاریخ انتشار: 30/تير/1400 - 21:02

    مهلت رجیستری تبلت‌ها اعلام شد

    با آغاز فاز دوم رجیستری، از دوم مردادماه، رجیستری تبلت‌ها در دستور کار قرار می‌گیرد. با توجه به تمدید نشدن مهلت رجیستری، دارندگان تبلت‌ باید دستگاه‌های خود را برای ورود به شبکه ارتباطی کشور روشن کنند.

     مهلت رجیستری تبلت‌ها اعلام شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»اجرای مرحله دوم طرح «رجیستری»، رجیستری ساعت‌های هوشمند سیمکارت‌خور از ۱۳ تیر آغاز شده و رجیستری تبلت نیز با تبلت‌های برند لنوو از دوم مرداد آغاز خواهد شد.

    برای قرار گرفتن در شبکه ارتباطی و رجیستر شدن، کاربران باید تبلت خود را تا قبل از آغاز طرح رجیستری روشن و فعال کنند. به گفته «حمیدرضا دهقانی‌نیا» سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، دارندگان تبلت لنوو تا قبل از شنبه دوم مردادماه مهلت دارند نسبت به ارسال و دریافت پیامک اقدام کنند.

    دارندگان این دستگاه‌ها باید استعلام اصالت دستگاه خود را با شماره‌گیری #۷۷۷۷* را دریافت کنند. با توجه به این‌که مهلت رجیستری قابل تمدید نیست، دارندگان تبلت باید در زمان مشخصی که برای دستگاه آنها در نظر گرفته شده آن را در شبکه ارتباطی کشور فعال کنند.

    پس از رجیستر شدن دستگاه‌های برند لنوو، تبلت‌های دیگر نیز از ۹ مرداد در صف رجیستر شدن قرار خواهند گرفت.

    به گزارش ایرنا، در تازه‌ترین گام برای ساماندهی بازار موبایل و موبایل‌واره (دستگاه‌های سیم کارت‌خور)، قرار است تجهیزاتی مانند تبلت، ساعت هوشمند، مودم و ... ثبت و رجیستری شود. با اجرای این طرح تمامی دستگاه‌های سیم‌کارت‌خور از طریق رویه قانونی و همراه با گارانتی وارد کشور خواهند شد و به دست مشتری می‌رسند.

    بنابر گزارشی که انجمن واردکنندگان تلفن همراه منتشر کرده است، در سال ۹۹ حدود ۲ میلیون دستگاه تبلت به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار در شبکه ارتباطی کشور فعال شدند. از ابتدای امسال تا ۹ تیر ۱۴۰۰، بیش از ۹۰۰ هزار دستگاه موبایل‌واره به ارزش ۱۲۰ میلیون دلار وارد کشور شده که تنها ۲ درصد آن قانونی است. مرحله دوم طرح رجیستری که موبایل‌واره‌ها را شامل می‌شود، از قاچاق ۳۰۰ میلیون دلار جلوگیری می‌کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما