جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254095
    تاریخ انتشار: 30/تير/1400 - 18:41

    علیزاده دوباره حریف نماینده ایران شد

    با وجود مثبت اعلام شدن تست کرونایی تکواندوکار شیلیایی، فدراسیون جهانی نماینده کاستاریکا را جایگزین این ورزشکار کرد تا بر حضور ۱۷ تکواندوکار در مبارزات وزن ۵۷- کیلوگرم اصرار داشته باشد.

    علیزاده دوباره حریف نماینده ایران شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»در حالی که تست کرونایی فرناندا آگوئیر تکواندوکار شیلیایی وزن ۵۷- کیلوگرم بانوان رقابت‌های المپیک مثبت اعلام و او از ادامه رقابت‌های المپیک توکیو بازماند، اما فدراسیون جهانی تکواندو در فاصله ۴ روز تا آغاز مبارزات وزن دوم رقابت‌های المپیک ۲۰۲۰، لیندو آلواز نماینده کاستاریکا را جایگزین او کرد. 

    این در حالی است که رقابت‌های تکواندو در دوره‌های اخیر مسابقات المپیک همواره با حضور ۱۶ تکواندوکار برگزار شده است و برای اولین بار در مسابقات توکیو دو وزن بانوان و یک وزن آقایان با حضور ۱۷ تکواندوکار برگزار خواهد شد. 

    لیندو آلوارز به دلیل کسب عنوان سوم در مسابقات گزینشی المپیک در قاره آمریکا جایگزین شیلی نماینده شد تا کمیته بین‌المللی المپیک و فدراسیون جهانی همچنان اصرار به برگزاری مسابقات وزن ۵۷- کیلوگرم با حضور ۱۷ تکواندوکار داشته باشند. 

    اتفاقی که باعث خواهد شد تا ناهید کیانی با توجه به رنکینگ پایین‌تر نسبت به نماینده کاستاریکا همچنان در رنکینگ مسابقات در جیاگاه آخر قرار داشته باشد و در یک مسابقه بیشتر نسبت به تمامی تکواندوکاران در دور نخست به مصاف کیمیا علیزاده از تیم پناهجویان برود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما