پنجشنبه 21 خرداد 1405 - Thu 11 Jun 2026
  • بمباران صور تا ترامپ و نوه‌اش در یک قاب / عکس

  • استقبال متفاوت از پاپ با برج انسانی / فیلم

  • جنگ اخیر آغاز افول نظم آمریکایی بود

  • خشم معترضان کنیایی از احداث مرکز قرنطینه ابولا / عکس

  • واکنش ترامپ به پاسخ قاطعانه ایران به تجاوزات آمریکا

  • راننده نیسان وطن‌دوست غافلگیر شد! / فیلم

  • تماس‌های خانگی رایگان شد

  • «رولت روسی» ترامپ و انبار باروت غرب آسیا

  • سفر یک هیات قطری به تهران

  • تاثیر «کمربند امنیتی مقاومت» در تغییر معادلات جنگ + عکس

  • وقتی حاج علی زاهدی با موتور به خط مقدم آمد

  • مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد

  • یاوه‌سرایی و تهدید مکرر علیه ایران؛ ترامپ ضعیف‌تر از همیشه + عکس

  • ️انهدام پهپاد متخاصم در آسمان خوزستان

  • سپاه امروز از طرف حنظله هم موشک پرتاب کرد

  • حجت‌الاسلام رضا مطلبی درگذشت

  • شوخی اره‌ای سفارت ایران در ارمنستان با ترامپ

  • آغاز همکاری نظامی روس‌ها با طالبان/ نقش ایران در تحولات مرزهای شرق کشور چیست؟ +عکس

  • واکنش روسیه و چین به تشدید تنش‌ها در منطقه

  • حقوق کارگران در نیمه دوم سال چقدر تغییر می‌کند؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254047
    تاریخ انتشار: 29/تير/1400 - 11:01

    حملات راکتی تکفیری‌ها به «حماه»

    به دنبال حملات راکتی تکفیری ها به حومه «حماه» سوریه ۱۱ غیر نظامی به شدت زخمی شدند.

     حملات راکتی تکفیری‌ها به «حماه»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از خبرگزاری سانا، سلسله حملات تجاوزکارانه تروریست‌های تکفیری به مناطق مسکونی در سوریه ادامه دارد. تکفیریها این‌ بار مناطقی در حومه استان حماه را هدف قرار دادند.

    بر اساس این گزارش، مناطق «جورین»، «ناعور»، «البرکه» در حومه حماه هدف حملات راکتی تروریست‌های تکفیری در سوریه قرار گرفت. در این حملات ۱۱ غیر نظامی سوری به شدت زخمی شدند که حال برخی وخیم گزارش شده است.

    در همین ارتباط، یک منبع امنیتی سوری اعلام کرد: حملات راکتی صورت گرفته به حومه حماه منجر به آتش سوزی شدید در این منطقه شد و خسارت‌های فراوانی را نیز به منازل غیر نظامیان وارد ساخت.

    پیش از این، نیروهای سوری در جریان عملیات ضد تروریستی خود در حومه ادلب موفق شدند شماری از عناصر تکفیری را به هلاکت رسانده و تعدادی دیگر را نیز به شدت زخمی کنند. این درحالی است که مواضع تکفیریها در شرق حماه نیز هدف قرار گرفت.

    از سوی دیگر، ارتش سوریه با حمایت جنگنده‌های روسی عملیات علیه تکفیریها در شرق استان حماه را انجام داد. در همین حال، مواضع تروریست‌های تکفیری در حومه حمص نیز هدف قرار گرفت و خسارت‌هایی را به آنها تحمیل کرد.

    منابع امنیتی سوری نیز اعلام کردند که عملیات ضد تروریستی در عمق صحرایِ سوریه ادامه دارد و تا زمان پاکسازی کامل این صحرا از لوث تروریست‌های تکفیری، عملیات مذکور ادامه خواهد داشت و متوقف نخواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما