چهارشنبه 08 مهر 1405 - Wed 30 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 253410
    تاریخ انتشار: 23/تير/1400 - 17:20
    مدیر جهاد کشاورزی اسدآباد:

    کشتار دام های مولد صحت ندارد

    مدیر جهاد کشاورزی اسدآباد گفت: شایعات منفی در رابطه با کشتار دامهای مولد به دلیل نبود نهاده‌های دامی صحت نداشته و هیچ دامداری دامهای خود را به عنوان داشته و سرمایه خود آسیب نمی‌زند تاکنون لااقل موردی در شهرستان در این رابطه گزارش نشده است.

     کشتار دام های مولد صحت ندارد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، محمد کرم مرادی در ستاد تنظیم بازار شهرستان گفت:دامداران با خون دل در شرایط سخت کمبود نهاده ها دام های خود را در شرایطی که در خرداد ماه قیمت نهاده دامی جو به ۶۳۰۰ تومان رسید حفظ کرده اند و در حال حاضر این قیمت به ۵۲۰۰ تومان کاهش داشته است.

    محمد کرم مرادی با اشاره به تعداد ۱۵۰ واحد دامداری صنعتی و نیمه صنعتی  دام سبک و سنگین در شهرستان بیان کرد: در حال حاضر گرانی قیمت نهاده‌های دامی و علوفه به تبع سراسر کشور از مشکلات دامداران اسدآبادی به شمار می‌رود.

    فرماندار اسدآباد نیز گفت: عدم جذب سهمیه شهرستان از کالاهای اساسی استان توسط دستگاه‌های ذی ربط قابل قبول نبوده و باید شهرستان سهمیه خود را از استان جذب کند چراکه فراوانی و وجود کالاهای اساسی موجب آرامش بازار خواهد بود.
    سعید کتابی اظهار کرد:در بحث توزیع کالاهای اساسی با استفاده از ظرفیت همکاری تعاون روستایی می‌توان در هر چه روان‌تر توزیع شدن کالاهای اساسی در سطح روستاها مانع هرگونه تجمعات احتمالی با توجه به وضعیت کرونا شد.
    وی با اشاره به مشکل کشوری نهاده‌های دامی ،کاهش جوجه ریزی مرغداری‌ها و تاثیر آن در قیمت محصولات دامی تصریح کرد: در این رابطه مردم از مسئولین انتظار دارند در سطح بازار نظارت بیشتری وجود داشته و از هر گونه تخلف جلوگیری شود .
    کتابی در ادامه از اختصاص ۷۰۰ تن نهاده دامی جو فوق العاده به شهرستان برای کمک به دامداران اسدآبادی خبر داد و تصریح کرد: این میزان نهاده دامی توسط جهاد کشاورزی در حال توزیع بین دامداران قرار دارد.
    وی با تاکید بر پیگیری اداره صمت برای مرغ منجمد تنظیم بازار خاطر نشان کرد: قیمت مصوب استانی جدید گوشت داده شده که باید این قیمت به قصابی‌های سطح شهرستان اعلام و نظارت های لازم بر قصابی‌ها برای جلوگیری از هر گونه تخلف انجام گیرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما