دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 252973
    تاریخ انتشار: 21/تير/1400 - 23:32
    دبیر:

    هدف کشتی‌گیران باید کسب مدال طلا در المپیک باشد

    دبیر در اردوی تیم ملی نوجوانان گفت: عکس مدال‌آوران المپیک و جهان در خانه کشتی شهیدابراهیم هادی نصب شده و قطعا نگاه شما باید به افتخارآفرینان کشتی ایران و در وهله اول به مدال‌آوران طلایی المپیک باشد.

     هدف کشتی‌گیران باید کسب مدال طلا در المپیک باشد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»بنابراعلام فدراسیون کشتی، علیرضا دبیر در اردوی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان که حدود یک هفته دیگر در رقابت‌های جهانی مجارستان به میدان می‌روند، حضور یافت.

    وی در ابتدای این دیدار گفت: برای ما رده سنی پایه بسیار مهم است، چرا که یک کشتی‌گیر در این رده است که شکل می‌گیرد و هر قدر که بیشتر روی این رده کار کنیم، نتیجه بهتری را در رده ی سنی بزرگسالان خواهیم گرفت.

    رییس فدراسیون کشتی ادامه داد: برای ما کسب نتیجه در این رده ملاک نیست چرا که مهمترین مدال‌های کشتی در رده سنی بزرگسالان و آن هم در المپیک و رقابت‌های جهانی است و اگر یک کشتی‌گیر در رده نوجوانان و یا جوانان صاحب عناوین مختلف شود اما در بزرگسالان به موفقیت نرسد، قطعا راه را اشتباه رفته است. به همین دلیل از مربیان نیز می‌خواهیم که به کشتی‌گیران در این رده سنی زیاد فشار نیاورند و وزن آن‌ها را خیلی پایین نیاورند، تا در آینده شاهد شکوفایی آن ها باشیم.

    دبیر خطاب به نوجوانان کشتی گیر تاکید کرد: نهایت افتخار یک ورزشکار در رده ملی کسب مدال طلا در المپیک است، پس از شما می‌خواهم که برای رسیدن به این مهم تلاش کنید و اگر هدفی جز این داشته باشید، بهتر است که وقت خود را به کار دیگری اختصاص دهید.

    وی با اشاره به اینکه در دوران ورزشکاری و قهرمانی، اخلاق در رأس امور قرار دارد تصریح کرد: اول از شما می‌خواهم که نظم و انضباط اردویی را حفظ کنید و به بزرگترها به ویژه مربیان خود احترام بگذارید. برای ما مهم است که یک کشتی‌گیر پس از اینکه از اردوهای تیم ملی به منزل می‌رود، خانواده وی متوجه بهتر شدن اخلاق و رفتارش شوند. امسال پس از برگزاری رقابت‌های کشوری نونهالان در شهریورماه، برنامه ویژه‌ای برای این رده سنی خواهیم داشت.

    وی تصریح کرد: برنامه ویژه‌ای نیز برای تیم‌های نوجوانان داریم و پس از حضورتان در رقابت‌های جهانی مجارستان، رها نخواهید شد و با توجه به اینکه ۱۷ سال سن دارید به تورنمنت‌های مختلف در رده‌های سنی بزرگسالان اعزام خواهید شد. دلیل این موضوع هم این است که در دنیا سن قهرمانی در رده بزرگسالان پایین آمده و از الان باید به فکر این باشیم که از ۱۸ سالگی در رده سنی بزرگسالان نیز حضور پیدا کنید.

    دبیر در پایان خاطرنشان کرد: تنها راه رسیدن به موفقیت تلاش و پیشتکار زیاد و توکل بر خداوند است و اگر این دو را باهم داشته باشید قطعا به تمامی اهداف خود خواهید رسید.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما