به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

نام: احمد
نام خانوادگی: صالح آبادی
نام پدر: عباس
نام مادر: عشرت
نام استان: تهران بزرگ
تحصیلات: خواندن ونوشتن
تأهل: مجرد
تاریخ تولد: 1339/03/10
محل شهادت / فوت: جزیره مجنون
تاریخ شهادت / فوت: 1362/12/12
شغل: کارگر
سمت: راننده آمبولانس
نحوه شهادت / فوت:دشمن بعثی
شرح واقعه منجر به شهادت / فوت: اصابت ترکش خمپاره
دین: اسلام
مذهب: شیعه
عملیات مرتبط: بیت المقدس2
دشمن: دشمن بعثی
گروه اعزام:بسیج
نوع مسئولیت در جبهه: رسته ای
وصیت نامه: :1460864 – احمد – صالحآبادى
بنام الله پاسدار حرمت خون شهیدان
با سلام به محضر بقیة الله ارواحنا له الفدا منجى عالم بشریت امام زمان و با سلام به نایب بر حقش امام خمینى و با سلام به ملت شهیدپرور ایران.
بار خدایا خودت بدرستیکه مىدانى آمدنم و رفتنم براى چیست خودت بخوبى مىدانى که حاضرم جانم را در راهت فدا کنم،یاریم فرما تا از مقربین درگاهت شوم.
من شهادت به یگانگى خدا و شهادت به خاتم النبیین حضرت محمد (ص) و دوازده امام را با قلبى استوار مىدهم.
و با چشمى بینا و قلبى روشن قدم به این راه گذاشته و تا آخرین مرز آن که شهادت است مىروم و باز نمىایستم من به این راه قدم گذاشته و تا آخرین مرز آن که شهادت است مىروم من به فرمان امام خمینى لبیک گفتم و براى در هم کوبیدن کافرین از هیچ کارى روگردانى نخواهم کرد و چنانکه امام عزیزمان گفت ما پیروزیم چه بکشیم و چه کشته شویم همانطور که مىدانید جنگ ما تنها با رژیم عراق نیست بلکه با تمام ابرقدرتهاى شرق و غرب است جنگ ما با تمام کسانى است که نمىخواهند اسلام گسترش پیدا کند .همانطور که در قدیم دیدهایم که چطور با اسلام بازى مىکردند چطور با روحانیت ما رفتار مىکردند و چه بلاهایى بر سر جوانان ما مىآورند و چطور منافقین کوردل با اسم اسلام چه ضربههایى به ما وارد کردند ولى به امید خدا و به یارى امام بزرگوارمان تمام نقشههاى آنها نقش بر آب شد و دیدیم که چطور رسواى این جهان گردیدند . صحبتى هم درباره جبهه بگویم اینجا تنها محل جنگ نیست.بلکه محل عبادت و نیایش به درگاه باریتعالى است اینجا همه توسل به خدا و امام زمان دارند حالت روحانى در همه وجود دارد نیایش که همه شب برقرار است از روحانیت بگویم همان کسانى که انقلاب را رهبرى کردند باید از آنها حمایت کافى بعمل آید و آنها را در همه موارد یارى و کمک نمود و از آنها پشتیبانى کرد.
چند کلامى هم با پدر و مادرم
از پدر و مادرم سپاسگزارم که براى آمدن به جبهه مرا یارى و تشویق کردند و از آنها متشکرم که برایم چه زحمتهایى که نمىشود شمرد انجام دادهاند و خلاصه سپاسگزارم و خیلى شرمندهام که نتوانستم براى آنها کارى انجام دهم و خلاصه مرا مىبخشید و از همه شما حلالیت مىطلبم-پدر و مادر عزیزم به دوستان و آشنایانم بگوئید که احمد با چشمى بینا قدم به این راه نهاد و راهش را انتخاب کرد.
و از دوستانم مىخواهم که راه شهدا را دنبال کنند و یک لحظه باز نایستند و بجاى اختلاف با هم در فکر مملکت خود باشند و از آنها مىخواهم که مرا ببخشند که شاید اهانتى و یا بىادبى به آنها کردهام و از آنها تشکر مىکنم که چند مدتى را با هم بودیم و گذراندیم.والسلام.
ضمنا آن مبلغ 4000 تومان را براى خرج کفن و دفنم خرج کنید.
خدایا خدایا تا انقلاب مهدى خمینى را نگهدار از عمر ما بکاه و بر عمر او بیفزا
اگر تیر مسلسلها شکافته سینه من را نخواهم دست بیعت را جدا سازم ز روحالله.
25/10/61

نام: ابراهیم
نام خانوادگی: صالح آبادی
نام پدر: عباس
نام مادر: عشرت
نام استان: تهران بزرگ
تحصیلات: راهنمایی
تأهل: مجرد
تاریخ تولد: 1334/10/05
محل شهادت / فوت: جزیره مجنون
تاریخ شهادت / فوت:1364/03/07
شغل: کارگر
سمت: راننده آمبولانس
نحوه شهادت / فوت:دشمن بعثی
شرح واقعه منجر به شهادت / فوت: اصابت ترکش خمپاره
دین: اسلام
مذهب: شیعه
عملیات مرتبط: کربلای4
دشمن: دشمن بعثی
گروه اعزام:بسیج
نوع مسئولیت در جبهه: رسته ای



