سه شنبه 24 شهريور 1405 - Tue 15 Sep 2026
  • مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

  • عمان حافظ منافع آمریکاست نشست مسقط تله است، مراقب باشید!

  • رئیس آموزش‌وپرورش رباط‌کریم بازداشت شد

  • ایران و یمن در حال آزاد کردن غرب آسیا

  • علیرضا بیرانوند: هراسی از رفتن به سربازی ندارم

  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه

  • پدافند ایران قفل F۳۵ را شکست / فیلم

  • دستور اژه‌ای برای بررسی جامع شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت + فیلم

  • یک‌رفتار ضدایرانی؛ وقتی دیگران به آثار ضد اسرائیلی جایزه می‌دهند! + عکس

  • ترس فروشی بلاگرها با کلیدواژه اَبَرتورم

  • پایگاه ملک خالد عربستان با ده‌ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت

  • تله ترامپ برای بازار نفت و مسئولان ایرانی

  • قد بلندقدترین اسب جهان / عکس

  • چرا با وجود مصرف آهن، کمبود آهن داریم

  • اقامه نماز زیر باران شدید در مسجدالحرام / فیلم

  • خبر خوش به تیم ملی از قلب پرسپولیس!

  • بقائی: درخواست عربستان برای تعویق نشست مسقط/ کاردار اتریش فراخوانده شد + فیلم

  • افشاگری سرلشکر صهیونیست از فرسایش نظامیان

  • نابغه ترابری سنگین سپاه کیست؟ + عکس

  • نوستالژی /نوحه عمه بابایم کجاست کویتی پور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 252663
    تاریخ انتشار: 20/تير/1400 - 15:17

    زمان دقیق ورود VAR به ایران مشخص شد

    خداداد افشاریان سرپرست کمیته داوران در تلاش است وضعیت داوری در کشور را بهبود بخشد که بدون شک یکی از راهکار ورود VAR به استادیوم های ایران است.

     زمان دقیق ورود VAR به ایران مشخص شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از خبرآنلاین؛ خداداد افشاریان سرپرست کمیته داوران گلایه هایی را از باشگاه ها مطرح کرده است. او از ورود تکنولوژی VAR در انتهای نیم فصل دوم خبر داد و گفت: تعداد بالای داوران از معضلات داوری است‌.

    او پیرامون گلایه هایی که از باشگاه ها داشت، گفت :« حساسیت بازی‌های لیگ به قدری زیاد است که نمی‌توان درباره داوری اظهار نظر شتاب‌زده کرد و ممکن است هر سخن تاثیری در روند قضاوت به خصوص در هفته‌های آخر داشته باشد.داوران امروز نسبت به گذشته خسته‌تر هستند و روحیه ضعیف‌تری دارند. عدم امنیت روانی، مالی و حقوقی موجب شده داوران به سختی کار خود را انجام دهند. این مسائل و افراد صاحب نفوذ در این حوزه فشار زیادی به کمیته داوران وارد می‌کنند و برای همراه شدن داوری با فوتبال چاره‌ای جز حل این مسائل نداریم.هیچ چیزی سر جای خود نیست و اعضای کمیته داوری تنها فرصت می‌کنند آرایش داوران بازی‌ها را طراحی کنند و هیچ زمانی برای آموزش و توصیه باقی نمی‌ماند.»

    سرپرست کمیته داوران که گفته بود یکی از معضلات داوری بالا بودن تعداد آنهاست در این باره بیشتر توضیح داد و گفت: «۱۷۴ داور و کمک داور، لیگ برتر کشور را قضاوت می‌کنند. بالا بودن تعداد داوران معضل بزرگی است چرا که موجب طولانی شدن فاصله قضاوت می‌شود و خطا را افزایش می‌دهد. فعلاً در این فصل چاره‌ای برای این موضوع نداریم.برای لیگ برتر فوتبال به ۲۴ داور نیاز داریم که به همراه کمک نهایتا به ۸۰ نفر برسد، نه بیشتر! کاهش تعداد می‌تواند منجر به آموزش مطلوب، خدمت رسانی، تشویق و تنبیه به هنگام داوران شود که در نهایت راندمان را افزایش می‌دهد.»

    خداداد افشاریان هم چنین در مورد VAR صحبت کرد و گفت: «نخستین جلسه مربوط به واردات این تکنولوژی در فدراسیون برگزار شده است، اما فرآیند به کارگیری آن زمانبر است. در حال حاضر هیچ مشکلی جز مسائل آموزشی و اداری وجود ندارد.تمام کارگروه‌ها پروسه مربوطه را پیگیری می‌کنند و نامه مورد نظر به فیفا ارسال شده است که با این روند کاری پیش بینی می‌شود تا ۹ ماه آینده یعنی پایان نیم فصل دوم، VAR در فوتبال ایران به کار گرفته شود.»

    نظرات بینندگان
    نظرات شما