چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
  • قتل آتشین مرد عاشق‌پیشه به خاطر زن شوهردار

  • سپاه: در قصاص جنایت آمریکا در حمله به یک عروسی، آشیانه‌های پهپادهای آر کیو ۴ و ام کیو ۹ در در اردن را مورد حمله قرار دادیم؛ تعدادی از خلبانان و خدمه پرواز به هلاکت رسیدند

  • حمله به تیتین؛ شاهکار سپاه در عمق مواضع آمریکا

  • توافق مکه مبتنی بر بازدارندگی جمعی است

  • ایران ممکن است محاصره دریایی ترامپ را با جنگ بشکند

  • شکایت پرسپولیس از استقلال

  • پزشکیان و پوتین دیدار کردند

  • آمریکایی‌ها مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته‌اند/ هیچ فعالیت هسته‌ای در کوه کلنگ نداریم

  • وقتی گروه فشار چکش حذف را بالا می‌برد

  • حکمتِ تذکر مهم رهبر انقلاب به دولت+ عکس

  • ۸۰ شهروند قربانی کلاهبرداری دردیوار

  • قیمت میوه و تره بار امروز ۱۰ شهریور ۱۴۰۵

  • مشاهده یک حیوان عجیب در مشهد / فیلم

  • لحظه‌های ناب در عکاسی خیابانی / عکس

  • «عقرب زرد» چگونه از سیم‌خاردار نفس عبور کرد؟

  • شوخی پزشکیان و الهام علی‌اف / فیلم

  • مصاحبه انتخاباتی نتانیاهو خشم کاربران خارجی را برانگیخت+ فیلم

  • امنیت آسمان تهران را مدیون این ۴۲ نفر بودیم

  • آمریکا تکان خورد، موشک خورد حاکمیت بلامنازع ایران بر تنگه هرمز

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 252523
    تاریخ انتشار: 20/تير/1400 - 09:30

    چین هم از ترس آمریکا به ایران واکسن نمی‌دهد

    سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با تاثیر تحریم ها‌ی واکسیناسیون بیان کرد: برای دریافت واکسن چین می‌گوید اسم ما را نیاورید، چون اگر آمریکا بفهمد به ما مواد اولیه نمی‌دهد

     چین هم از ترس آمریکا به ایران واکسن نمی‌دهد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در برنامه گفت و گوی ویژه خبری با اشاره به اینکه مدیریت بیماری کرونا بیان کرد: اصناف همکاری خوبی با ما در زمینه تعطیلی مشاغل داشتند، اما باید ببینیم که ما برای آن‌ها چه کردیم، نمی‌توانیم مشاغل را تعطیل کنیم، اما چک صاحبان مشاغل برگشت بخورد.

    او ادامه داد: برای کنترل این اپیدمی جز رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی مسیری دیگر وجود ندارد حتی برای آن دسته از افرادی که واکسینه شده اند، این موضوع صدق می‌کند.

    سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه کمبودی بابت تامین دارو نداریم، اظهار کرد: با مشکل نقدینگی و مالی مواجه هستیم و درآمد‌های اختصاصی بیمارستان‌ها کاهش یافته است.


    رئیسی اضافه کرد: بیماران را بدون دارو رها نکردیم و موضوع کیت‌های تشخیصی و دارو‌ها تامین می‌شوند البته موضوع پرداختی بیمه‌ها به دانشگاه‌ها و شرکت‌های دارویی وجود دارد.

    به گفته او تاکنون ٢ میلیون دز واکسن به دست ما رسیده است و تا اواخر هفته هم ١/۵ میلیون دز دیگر واکسن کرونا دریافت خواهد شد.

    تلقی نشود، دولت برای خرید واکسن تلاش نکرده است

    سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره چرایی عقب ماندن از واکسیناسیون گفت: نباید این تلقی به وجود بیاید که دولت برای خرید واکسن تلاش نکرده است، علی رغم مشکلات انتقال پول و ارز همچنین تحریم‌ها تلاس‌های بسیاری برای واکسیناسیون داشتیم.

    رئیسی با تاثیر تحریم ها‌ی واکسیناسیون بیان کرد: برای دریافت واکسن چین می‌گوید اسم ما را نیاورید، چون اگر آمریکا بفهمد به ما مواد اولیه نمی‌دهد به همین دلیل از هلال احمر واکسن می‌آوریم، چون از طریق صلیب سرخ دریافت می‌شود، بنابراین کشور ما هم اگر تحریم نبود مانند کشور‌های دیگر واکسن دریافت می‌کردیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما