یکشنبه 10 آبان 1405 - Sun 01 Nov 2026
  • دلنوشته جدید حسن یزدانی در اینستاگرام

  • اولین برد میلاد والی زاده در شانس مجدد +فیلم

  • خستگی مداوم را جدی بگیریم

  • هولناک‌ترین لباس هالووین سال / فیلم

  • آتش‌سوزی‌ در هتل کمپ اصلی اورست / فیلم

  • جایزه بین‌المللی عکاسی سیه‌نا ۲۰۲۶ / عکس

  • قالیباف: با این دو جریان کنار نخواهم آمد

  • رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۶ قزاقستان / عکس

  • روزی که ۲۸ نفر جلوی سقوط اهواز را گرفتند

  • هشدار پلیس فتا درباره پیامک‌های جعلی کالابرگ

  • «باید برخاست»/ محسن محمدی پناه

  • قیمت خودرو در بازار امروز ۱۰ آبان ماه

  • سرنوشت طرح مهریه چه می‌شود؟

  • در جنگ جدید دیگر محدودیت جغرافیایی نداریم

  • بارش‌های رگباری و جاری شدن سیلاب در معابر ایلام / فیلم

  • شرکت قطر گاز: یکی از نفتکش‌های گاز ما در خلیج فارس هدف حمله قرار گرفت/ ادعای ترامپ: مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود/ ایرانی‌ها می‌خواهند به توافق برسند؛ باید ببینیم آیا توافق می‌کنند یا نه/ ما چند

  • قطر حمله به کشتی خود در خلیج فارس را تأیید کرد

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵

  • نجات عقاب گرفتار در گل‌ولای / فیلم

  • بازگشت وینگر استقلال به تیم ملی کشور آلبانی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 252190
    تاریخ انتشار: 18/تير/1400 - 09:54

    تعیین تکلیف قیمت بلیت هواپیما در جلسه شنبه

    در هفته‌های گذشته، شرکت‌های هواپیمایی بدون مصوبه قانونی و دریافت مجوز از شورای عالی هواپیمایی کشوری، اقدام به افزایش قیمت بلیت هواپیما کردند و تا کنون نیز این گرانفروشی آن‌ها ادامه دارد اما به نظر می‌رسد فردا در جلسه شورای عالی هواپیمایی کشوری تکلیف ایرلاین‌های متخلف و قیمت بلیت هواپیما مشخص می‌شود.

     تعیین تکلیف قیمت بلیت هواپیما در جلسه شنبه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، قیمت بلیت هواپیما در مسیرهای داخلی از اویل تیر ماه افزایش پیدا کرد و مسئولان وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی کشوری بارها هشدار دادند و تهدید کردند که این قیمت‌ها باید از سوی شرکت‌های هواپیمایی اصلاح شود اما این اتفاق بعد از گذشت بیست روز نیفتاد و همچنان این وضعیت ادامه دارد  و خبری از معرفی متخلفان و برخورد قضایی با آن‌ها که پیش از این مسئولان هشدار داده بودند، نیست.

    در این میان ایرلاین‌ها که به نظر از شرایط کنونی سوء استفاده کردند و حاضر به پاسخگویی هم نیستند با قیمت‌های جدیدشان بلیت پروازهای داخلی را به مردم می‌فروشند. و به عنوان مثال همچنان قیمت بلیت پرواز تهران-مشهد برای فردا (شنبه ۱۹ تیر ماه) که باید تا سقف ۷۷۱ هزار و ۲۰۰ تومان فروخته شود تا یک میلیون و ۷۸ هزار و ۵۰۰ تومان به مردم عرضه می‌شود و تا کنون نه کسی دلیلی برای این افزایش قیمت عنوان کرده و نه توضیحی برای برخورد نکردن با این افزایش قیمت غیرقانونی!

    نظرات بینندگان
    نظرات شما