جمعه 29 خرداد 1405 - Fri 19 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 251712
    تاریخ انتشار: 16/تير/1400 - 12:35

    پنتاگون: با بن سلمان درباره مقابله با ایران صحبت کردیم

    وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ای درباره دیدارهای وزیر دفاع با «خالد بن سلمان» معاون وزیر دفاع و برادر ولی‌عهد عربستان سعودی در واشنگتن خبر داد، «مقابله با ایران» از محورهای این گفت‌و‌گوها بود.

     پنتاگون: با بن سلمان درباره مقابله با ایران صحبت کردیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»بعد از رسانه‌ای شدن خبر دیدارهای برادر محمد بن سلمان ولی‌عهد  عربستان سعودی با مقام‌های ارشد  پنتاگون  در واشنگتن، مقام‌های آمریکایی از رایزنی‌های ضد ایرانی در جریان این دیدارها خبر دادند.

    خالد بن سلمان معاون وزیر دفاع عربستان سعودی، برادر محمد بن سلمان ولی‌عهد این کشور روز سه شنبه در ساختمان وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با مقام‌های ارشد این وزارتخانه دیدار کرد.
    بن سلمان با انتشار یک توییت در این باره نوشت: «در جریان سفرم به ایالات متحده، گفت‌و‌گوهای گسترده‌ای در پنتاگون با لوید آستین وزیر دفاع، ژنرال مارک میلی رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح و کالین کال معاون سیاستگذاری وزارت دفاع داشتم».

    لوید آستین وزیر دفاع آمریکا بعد از دیدار با برادر کوپک تر ولی‌عهد عربستان سعودی، توییتی درباره رایزنی‌های خود با خالد بن سلمان منتشر کرد.


    آستین نوشت: «از دیدار با معاون وزیر دفاع سعودی در جریان ملاقاتش با کالین کال معاون سیاستگذاری وزارت دفاع لذت برم. بر تعهد ایالات متحده روی مشارکت دفاعی‌مان تاکید کردم، درباره فعالیت ثبات زدای ایران ابراز نگرانی کردم، بر اهمیت پایان دادن به جنگ در یمن تاکید و از تلاش لندرکینگ، نماینده ویژه ایالات متحده (در امور یمن) حمایت و قدردانی کردم».

    وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) هم درباره حضور برادر ولی‌عهد سعودی در این وزارتخانه بیانیه صادر کرد اما این بیانیه فقط به دیدار بن سلمان با کالین کال اختصاص یافته است.

    «خالد بن سلمان» و «کالین کال» معاون وزیر دفاع آمریکا

    در بیانیه پنتاگون آمده است: «امروز کالین کال معاون وزیر دفاع در امور سیاستگذاریبا شاهزاده خالد بن سلمان معاون وزیر دفاع سعودی در پنتاگون به منظور تاکید مجدد بر مشارکت دفاعی ایالات متحده و سعودی دیدار کرد. دکتر کال روی تعهد ایالات متحده براای کمک به عربستان سعودی به منظور دفاع از سرزمین و مردم خودش تاکید کرد».

    طبق این بیانیه، کالین کال و خالد بن سلمان «درباره طیفی از موضوعات متبط با ثبات و امنیت منطقه به ویژه تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ در یمن صحبت و بر تعهد مشترک ایالات متحده و سعودی برای مقابله با فعالیت‌های ثبات زدای ایران تاکید کردند».


    بنا بر بیانیه پنتاگون، معاون وزیر دفاع آمریکا از برادر محمد بن سلمان به دلیل «همکاری نزدیک و سازنده با تیم لندرکینگ نماینده ویژه ایالات متحده در امور یمن به منظور پایان جنگ در یمن قدردانی و حملات فرامرزی حوثی‌ها (انصارالله یمن) را محکوم کرد. معاون وزیر دفاع (آمریکا) همچنین درباره لزوم همکاری (واشنگتن و ریاض) برای پرداختن به اشاعه و خطرات پهپادها تاکید کرد».

    ساعاتی قبل از این بیانیه پنتاگون و توییت‌های وزیر دفاع دولت جو بایدن و معاون وزیر دفاع عربستان سعودی، رسانه‌های آمریکایی از سفر یک هیات عالی رتبه ریاض به ریاست خالد بن سلمان معاون وزیر دفاع عربستان سعودی به واشنگتن و دیدار با مقام‌های ارشد این کشور خبر دادند.

    به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این نخستین سفر یک هیات عالی رتبه سعودی بعد از گزارش دستگاه‌های  اطلاعاتی ایالات متحده در ارتباط با دخالت ولی‌عهد سعودی در قتل «جمال خاشقچی» روزنامه نگار معترض عربستانی بود.

    این رسانه آمریکایی افزود، جو بایدن در مبارزات انتخاباتی متعهد شده بود که  با توجه به قتل خاشقچی و سایر موارد موضع سختگیرانه‌تری در قبال سعودی اتخاذ کند اما دولت او بر منافع راهبردی ایالات متحده با عربستان تاکید کرده است.

    خالد بن سلمان در زمان قتل جمال خاشقچی توسط تیم اعزامی ترور او از عربستان سعودی، سفیر ریاض در واشنگتن بود و به دنبال تنش‌ها درر روابط دو کشور بر سر قتل این روزنامه نگار دارای اقامت آمریکا، واشنگتن را به مقصد ریاض ترک کرد.

    برخی رسانه‌ها کمی بعد از قتل خاشقچی گزارش داده بودند که خالد بن سلمان طی تماس تلفنی بین او و خاشقچی او را برای حضور در کنسولگری‌های عربستان سعودی تشویق کرده بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما