شنبه 02 آبان 1405 - Sat 24 Oct 2026
  • نفت 114 دلار شد

  • کنایه سنگین بقائی به دولت تروریستی آمریکا

  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 251409
    تاریخ انتشار: 15/تير/1400 - 13:20

    آغاز طوفانی دیپلماسی رئیسی

    آغاز طوفانی دیپلماسی رئیسی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»حجت‌الاسلام رئیسی، رئیس‌جمهور منتخب دولت سیزدهم ایران، روز دوشنبه گذشته طی سخنانی در مراسم تودیع و معارفه ریاست جدید قوه قضائیه گفته است: ما در وضعیتی قرار داریم که در بیشتر سال‌ها در مجمع عمومی -سازمان ملل- پیشنهاد قطعنامه علیه جمهوری اسلامی را کشور کانادا مطرح می‌کند. شما ببینید امروز گزارشی که از کانادا بیرون می‌آید با بومی‌ها چه کرده‌اند. زنان، دختران و کودکانی که امروز قبرها و گورهای دسته جمعی آنها کشف می‌شود و این جنایت علیه بشریت است. کسانی که دست به این جنایات هولناک زده‌اند چگونه می‌خواهند امروز جواب بدهند؟

    به گزارش خبرگزاری ایرنا، او می‌افزاید: بعد مقایسه کنید توجهی که در جمهوری اسلامی نسبت به زندان‌های آن در همین وضعیت کرونایی شد. کرونا فقط برای کشور ما نبود و برای همه دنیا بود. توجهی در کشورهای دیگر انجام شد و توجهی که در اینجا به خانواده زندانیان شد را باید مد نظر قرار دهیم.

    رئیسی تصریح کرد: این نگاه‌ها مبتنی بر حقوق بشر اسلامی و قانون اساسی و مبتنی بر آموخته‌های دین است. ما از آن یاد گرفته‌ایم و باید بر آن اساس عمل کنیم. آنچه امروز پیش روی ما است اینکه ما به نام دفاع از حقوق انسان و حقوق مردم، به نام دفاع از اجرای عدالت و حق باید تمام گام‌هایمان استوار باشد و یقین بدانیم آنچه آینده را نشان می‌دهد، بسیار امیدبخش خواهد بود.[۲]

     

    *این صحبت‌های آتشین حجت‌الاسلام رئیسی درباره رسوایی کشف گورهایی دسته‌جمعی در کانادا را می‌توان آغازی مطلوب برای دیپلماسی دولت جدید دانست.

    مطلوبیتی از آنرو که نظام جمهوری اسلامی خود را داعیه‌دار حق در جهان می‌داند و طبیعتا بایسته نیست که جنایتی مثل کشف گورهای دسته‌جمعی کودکان سرخپوست در کشور کانادا رخ دهد و ایران اسلامی در قبال این قضیه دچار لکنت و سکوت باشد.

    لکنت و سکوتی که متأسفانه طی ۸ سال صدارت دولت اعتدالی آقای روحانی در برخی مقولات شاهد آن بودیم و زجر کشیدیم.

    صحبت‌های رئیسی پیرامون کانادا از این حیث اهمیتی صدچندان می‌یابد که همانطور که در متن صحبت‌ها نیز پیداست؛ کشور کانادا یکی از مدعیان دروغین حقوق بشر علیه ایران است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما