سه شنبه 10 شهريور 1405 - Tue 01 Sep 2026
  • توافق مکه مبتنی بر بازدارندگی جمعی است

  • ایران ممکن است محاصره دریایی ترامپ را با جنگ بشکند

  • شکایت پرسپولیس از استقلال

  • پزشکیان و پوتین دیدار کردند

  • آمریکایی‌ها مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته‌اند/ هیچ فعالیت هسته‌ای در کوه کلنگ نداریم

  • وقتی گروه فشار چکش حذف را بالا می‌برد

  • حکمتِ تذکر مهم رهبر انقلاب به دولت+ عکس

  • ۸۰ شهروند قربانی کلاهبرداری دردیوار

  • قیمت میوه و تره بار امروز ۱۰ شهریور ۱۴۰۵

  • مشاهده یک حیوان عجیب در مشهد / فیلم

  • لحظه‌های ناب در عکاسی خیابانی / عکس

  • «عقرب زرد» چگونه از سیم‌خاردار نفس عبور کرد؟

  • شوخی پزشکیان و الهام علی‌اف / فیلم

  • مصاحبه انتخاباتی نتانیاهو خشم کاربران خارجی را برانگیخت+ فیلم

  • امنیت آسمان تهران را مدیون این ۴۲ نفر بودیم

  • آمریکا تکان خورد، موشک خورد حاکمیت بلامنازع ایران بر تنگه هرمز

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • ترکیدن لاک‌پشت زیر آرواره قدرتمند تمساح / فیلم

  • چای سبز واقعاً لاغرکننده است؟

  • طلا کشش افزایش قیمت نیافت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 250911
    تاریخ انتشار: 13/تير/1400 - 14:46

    سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش بورس

    خالص سفارشات فروش سهام هزار و ۴۰۰میلیارد تومان می‌رسد. «انبوه سازی، املاک و مستغلات» کم اقبال‌ترین صنعت امروز بود و گفتنی است حجم صف «لطیف» به ۲۲درصد کل تعداد سهام آن می‌رسد.

    سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش بورس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»در ساعت ۹ و ۳۰دقیقه جمع صف‌های خرید حدود ۴۰۰میلیارد تومان و ارزش کل صف‌های فروش هزار و ۷۷۵میلیارد تومان بوده است، بدین ترتیب خالص سفارشات فروشی که در سیستم معاملات ثبت شده به هزار و ۴۰۰میلیارد تومان می‌رسد.

    تا این ساعت بیشترین عرضه در صفوف فروش «تپکو»، «خزر» و «سنیر» به چشم می‌خورد به طوری که فقط برای سهام تولید تجهیزات سنگین هپکو بیش از ۱۴۵میلیارد تومان سفارش فروش وجود دارد. بیشترین تقاضا نیز در صفوف خرید «لطیف»، «آریان» و «قرن» در نوبت انتظار است.

    ارزش ۱۰صف خرید برتر بورس و فرابورس در مجموع ۳۳۵میلیارد تومان (۸۹درصد کل) و ۱۰صف فروش برتر ۵۹۰میلیارد تومان (۳۳درصد کل) می‌شود، همچنین حجم صف‌های خرید در ۶نماد و حجم صف‌های فروش در ۵۲نماد بیش از ۱۰میلیارد تومان بوده است؛ گفتنی است حجم صف محصولات کاغذی لطیف به ۲۲درصد کل تعداد سهام آن می‌رسد.

    «انبوه سازی، املاک و مستغلات» کم اقبال‌ترین صنعت امروز با خالص سفارش فروش ۳۱۰میلیارد تومان است و پس از آن گروه «ماشین آلات و تجهیزات» قرار دارد که برآیند سفارشات فروش آن ۱۵۵میلیارد تومان می‌شود.  همچنین در طرف دیگر معاملات «محصولات کاغذی» با تقاضای ۲۰۰میلیارد تومانی همراه شد.

    این جدول حدود ۳۵درصد از دو هزار و ۱۵۵میلیارد تومانی که در صف خرید یا فروش قرار گرفته‌اند را تشکیل می‌دهد. در مجموع هزار و ۱۶۰میلیارد تومان سهام خرید و فروش شده که نسبت صف‌ها به آن ۱۸۵درصد است و با فرض معامله کامل صف‌ها ارزش معاملات به سه هزار و ۳۱۵میلیارد تومان خواهد رسید.

    سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام +جدول

    سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام +جدول

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما