سه شنبه 24 شهريور 1405 - Tue 15 Sep 2026
  • مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

  • عمان حافظ منافع آمریکاست نشست مسقط تله است، مراقب باشید!

  • رئیس آموزش‌وپرورش رباط‌کریم بازداشت شد

  • ایران و یمن در حال آزاد کردن غرب آسیا

  • علیرضا بیرانوند: هراسی از رفتن به سربازی ندارم

  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه

  • پدافند ایران قفل F۳۵ را شکست / فیلم

  • دستور اژه‌ای برای بررسی جامع شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت + فیلم

  • یک‌رفتار ضدایرانی؛ وقتی دیگران به آثار ضد اسرائیلی جایزه می‌دهند! + عکس

  • ترس فروشی بلاگرها با کلیدواژه اَبَرتورم

  • پایگاه ملک خالد عربستان با ده‌ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت

  • تله ترامپ برای بازار نفت و مسئولان ایرانی

  • قد بلندقدترین اسب جهان / عکس

  • چرا با وجود مصرف آهن، کمبود آهن داریم

  • اقامه نماز زیر باران شدید در مسجدالحرام / فیلم

  • خبر خوش به تیم ملی از قلب پرسپولیس!

  • بقائی: درخواست عربستان برای تعویق نشست مسقط/ کاردار اتریش فراخوانده شد + فیلم

  • افشاگری سرلشکر صهیونیست از فرسایش نظامیان

  • نابغه ترابری سنگین سپاه کیست؟ + عکس

  • نوستالژی /نوحه عمه بابایم کجاست کویتی پور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 250421
    تاریخ انتشار: 10/تير/1400 - 14:42

    فروش بنزین با کارت سوخت های سرقتی

    معاون مبارزه با سرقت های خاص پلیس آگاهی پایتخت، از دستگیری اعضای باند ۳ نفره سارقان کارت سوخت خبر داد و گفت: متهمان علاوه بر سرقت به فروش سهمیه بنزین معترف شدند.

    فروش بنزین با کارت سوخت های سرقتی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازمهر؛سرهنگ کارآگاه احمد نجفی، افزود: پرونده‌ای با موضوع سرقت «کارت سوخت» از شعبه دوم بازپرسی دادسرای ناحیه ۳۴ تهران به اداره هفدهم پلیس آگاهی ارجاع شد.

    وی عنوان کرد: محتویات پرونده حاکی از آن بود، شاکی پس از تعویض پلاک خودرو خودش منتظر کارت سوخت خود بوده ولی با گذشت چند ماه با مراجعه به اداره پست به وی اعلام می‌کنند، شما کارت سوخت خودرویتان را بر اساس این «رسید» تحویل گرفته اید در صورتی که هیچ کارتی تحویل شاکی نشده بود.

    معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی در ادامه افزود: کارآگاهان با بررسی وضعیت کارت سوخت متوجه می‌شوند کارت مورد نظر در یکی از جایگاه‌های سوخت تهران در حال استفاده است که مراجعه به محل مورد نظر شخص استفاده کننده و مسئول وی بازداشت شد.

    نجفی ادامه داد: متهمان در بررسی‌های پلیسی، اظهار داشتند شخصی بنام بهزاد که در یکی از مناطق پست مشغول به کار می‌باشد کارت‌های سوخت را برایمان می‌آورد و با فروش سهمیه پول حاصله را بین خودمان تقسیم می‌کردیم.

    این مقام انتظامی عنوان کرد: کارآگاهان با انجام اقدامات پلیسی و با هماهنگی بازپرس پرونده بهزاد را دستگیر که در بازرسی از مخفیگاه وی تعداد ۱۰ فقره کارت سوخت دیگر نیز در مخفیگاهش کشف و متهم به همراه اموال مکشوفه به اداره هفدهم این پلیس انتقال یافت‌.

    معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی گفت: بهزاد پس از انتقال به پلیس آگاهی اظهار کرد، من با جعل رسید مالکان کارت سوخت آنها را سرقت و به جایگاه دار پمپ بنزین می‌دادم و سوخت سهمیه را به خودروهای دیگر می‌فروختیم.

    سرهنگ نجفی در پایان اشاره کرد: با صدور قرار قانونی، تحقیقات تکمیلی برای کشف سایر جرایم احتمالی ادامه دارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما