سه شنبه 05 آبان 1405 - Tue 27 Oct 2026
  • مدافع پیشین استقلال درگذشت

  • امنیت در غرب آسیا باید از درون خودِ منطقه نشأت بگیرد

  • کوچه را با عشق تو آب و جارو میکنم/ حدادیان

  • گلوله‌ای که از سرش گذشت و مینی که به آرزویش رساند

  • «عمو لیندسی»؛ غرق در سیاهی!

  • مزایده کارخانه رضایت‌خودرو قطعی شد

  • مراسم ترحیم در کاخ سفید! / فیلم

  • تاسیسات تولید نفت منطقه اهداف جدید ایران در صورت خطای دشمن

  • افشاگری عضو جداشده گروهک منافقین از تولید محتوا در آلبانی

  • عملیات نیروهای امنیتی علیه تروریست‌ها در بمپور

  • عملیات نیروهای امنیتی علیه تروریست‌ها در بمپور

  • شکوه مرال نر که خرس را کوچک نشان داد! / فیلم

  • جدول کامل قیمت گوشی‌های بازار امروز

  • این ۵ ماده غذایی، قاتل سنگ کلیه هستند!

  • واقعیتی که اوباما به گروه‌های داخلی ایران گوشزد کرد+ عکس

  • قالیباف جزئیات دیدارش با رهبر معظم انقلاب را تشریح کرد

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵

  • ستاره کنگویی پرسپولیس در آستانه محرومیت

  • قیمت دلار و یورو امروز سه شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵

  • سازوکار انتخاباتی مخالفان نتانیاهو برای حذف وی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 250246
    تاریخ انتشار: 09/تير/1400 - 17:07

    ارزش روز پالایشی یکم در ۹ تیر +جدول

    صندوق پالایش یکم، امروز در آخرین روز هفته برخلاف روزهای گذشته مثبت به پایان رسید و در آخر معاملات ارزش هر واحد صندوق پالایش‌یکم با ۰.۳۱ در صد رشد نسبت به روز معاملاتی قبل ۷۱هزار و ۹۶۰ریال معامله شد.

    ارزش روز پالایشی یکم در ۹ تیر +جدول

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»امروز پالایش کار خود را با افزایش قیمت یک درصدی آغاز کرد و فرآورده‌های نفتی در ابتدای معاملات با صف خرید زودهنگام شتران به رنگ سبز درآمدند و شپنا و شبریز با افزایش قیمت دو درصدی آن را همراهی کردند و شتران و شپنا در ابتدای بازار بیشترین تاثیر را بر رشد شاخص کل گذاشتند و در انتهای بازار با قیمت پایانی ۷۱۹۶۰ ریال به کار خود پایان داد و در مجموع تاکنون حدود ۳۰ درصد ضرر برای خریداران اولیه به همراه داشته است. نماد شتران با ۶۹۶ واحد از نمادهای تاثیرگذار بر شاخص کل بود و شپنا از پرتراکنش‌های بازار بود. شبندر با توجه به افزایش سرمایه که اعلام کرده است همچنان ممنوع متوقف است.

    نماد شبریز (پالایش نفت تبریز) با افزایش ۲.۸۴ درصدی، نماد پالایش نفت اصفهان (شپنا (رشد ۰.۸۶ درصدی و نماد شتران (شرکت پالایش نفت تهران) افزایش ۳.۸۹ درصدی را تجربه کردند و شبندر (شرکت پالایش نفت بندر عباس) هم همچنان ممنوع متوقف بود.

    ارزش پالایشی یکم ۹ تیر ۱۴۰۰

    امروزچهارشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۰ معاملات سهم پالایش قیمت پایانی هر واحد از پالایش یکم با رشد ۰.۳۱ درصدی نسبت به روز معاملاتی گذشته ۷ هزار و ۱۹۶ تومان معامله شد تا ارزش ۵۰۰ واحد از دومین ETF دولتی به ۳ میلیون و ۵۹۸ هزار تومان افزایش پیدا کند. البته در معاملات روز جاری آخرین قیمت معامله شده برای هر واحد از پالایش یکم با کاهش ۰.۱۷ درصدی نسبت به روز معاملاتی گذشته ۷ هزار و ۱۶۲ تومان معامله شد.

    این در حالی است که هر واحد از این صندوق به متقاضیان به قیمت ۱۰ هزار تومان و در مجموع ۵۰۰ واحد از آن به قیمت ۵ میلیون تومان فروخته شده بود.

    ارزش روز پالایشی یکم در ۹ تیر +جدول

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما