دوشنبه 23 شهريور 1405 - Mon 14 Sep 2026
  • مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

  • عمان حافظ منافع آمریکاست نشست مسقط تله است، مراقب باشید!

  • رئیس آموزش‌وپرورش رباط‌کریم بازداشت شد

  • ایران و یمن در حال آزاد کردن غرب آسیا

  • علیرضا بیرانوند: هراسی از رفتن به سربازی ندارم

  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه

  • پدافند ایران قفل F۳۵ را شکست / فیلم

  • دستور اژه‌ای برای بررسی جامع شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت + فیلم

  • یک‌رفتار ضدایرانی؛ وقتی دیگران به آثار ضد اسرائیلی جایزه می‌دهند! + عکس

  • ترس فروشی بلاگرها با کلیدواژه اَبَرتورم

  • پایگاه ملک خالد عربستان با ده‌ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت

  • تله ترامپ برای بازار نفت و مسئولان ایرانی

  • قد بلندقدترین اسب جهان / عکس

  • چرا با وجود مصرف آهن، کمبود آهن داریم

  • اقامه نماز زیر باران شدید در مسجدالحرام / فیلم

  • خبر خوش به تیم ملی از قلب پرسپولیس!

  • بقائی: درخواست عربستان برای تعویق نشست مسقط/ کاردار اتریش فراخوانده شد + فیلم

  • افشاگری سرلشکر صهیونیست از فرسایش نظامیان

  • نابغه ترابری سنگین سپاه کیست؟ + عکس

  • نوستالژی /نوحه عمه بابایم کجاست کویتی پور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 250086
    تاریخ انتشار: 09/تير/1400 - 09:31

    اجرای نظام رتبه‌بندی معلمان از فروردین ۱۴۰۰

    رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: با مصوبه مجلس، نظام رتبه بندی از فروردین ماه سال جاری اجرایی می‌شود و اعتبارات آن نیز در نظر گرفته شده است.

     اجرای نظام رتبه‌بندی معلمان از فروردین ۱۴۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل مهر، نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، در سیزدهمین گفت‌وگوی زنده با مخاطبان در اینستاگرام گفت: لایحه رتبه‌بندی معلمان به محض تصویب در مجلس از ابتدای فروردین‌ماه اجرا می‌شود و اعتبارات آن نیز در بودجه سال ۱۴۰۰ دیده شده است.

    وی افزود: فرهنگیان مانند همه کارمندان و کارکنان دولت مشمول فوق‌العاده حقوق می‌شوند، اما با توجه به مسئولیتی که دارند، باید برای آنها رتبه‌بندی نیز در نظر گرفته شود. پس از تصویب نظام رتبه بندی در مجلس، از ابتدای سال اجرایی می‌شود.

    رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: با مصوبه مجلس، نظام رتبه بندی از فروردین ماه سال جاری اجرایی می‌شود و اعتبارات آن نیز در نظر گرفته شده است.

    نوبخت تصریح کرد: در سال ۹۸، نظام رتبه‌بندی را با اعتبار ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اجرا کردیم سال گذشته این رقم به ۸ هزار میلیارد تومان افزایش یافت.


    وی با بیان اینکه تعدادی از فرهنگیان جوان اعلام کردند که از فوق العاده ۲۱ درصد سقف قانونی استفاده نمی‌کنند؛ گفت: در جلسه با فرهنگیان توافق کردیم که تمامی فرهنگیان باید از این سقف قانونی استفاده کنند.

    نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در مورد تسری قانون فوق‌العاده ویژه کارکنان سازمان زندان‌ها گفت: این قانون در سازمان زندان‌ها اجرایی شده است. گویا در احتساب برخی ضرایب ایراداتی وجود دارد که امور کارگزینی سازمان زندان‌ها متولی آن است. سازمان برنامه و بودجه اعتبار لازم را تأمین کرده است.

    رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: در گفت وگو با رئیس سازمان دامپزشکی موضوع تسری قانون فوق‌العاده را مطرح کرده و شیوه نامه اجرایی این کار تنظیم شده.

    وی گفت: در مورد همسان‌سازی حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها مراتب رضایت‌مندی اعضای هیأت علمی از اجرای قانون به سازمان برنامه و بودجه منعکس شده است. البته اعضای غیرهیات علمی نیز مطالباتی دارند که در صورت ارتباط با سازمان، حتماً پیگیری خواهیم کرد.

    نوبخت در پایان یادآور شد: در اجرای قانون حمایت از معلولان در سال گذشته ١٣٠٠میلیارد تومان تخصیص داده شده بود که در سال جاری به هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت. همچنین، ماهانه ۱۰۵ میلیارد تومان به صورت یارانه پرداخت می‌شد که به ۱۴۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما