دوشنبه 29 تير 1405 - Mon 20 Jul 2026
  • کاپ جام جهانی در دستان لامین یمال و برادرش / فیلم

  • استوری در فضای مجازی؛ دستگیری در میدان آرژانتین+ فیلم

  • کوچ شاه ماهی پرسپولیسی به تراکتور تبریز +عکس

  • اشک های اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین / فیلم

  • شور فرمانروای سرزمینم یا رقیه / طاهری

  • بورس با رشد ۵۸ هزار واحدی کانال ۴.۸ میلیون واحد بازگشت

  • پشت‌پردۀ روایت «ضدجنگ»؛ بازسازی یک دوقطبی انتخاباتی

  • نتانیاهو امشب نشست امنیتی برگزار می‌کند

  • تکذیب دستور تخلیهٔ چابهار

  • اولین پیام عمو پورنگ پس از درگذشت مادرش

  • قیمت موبایل‌ امروز دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵

  • دو عضو جدید در اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال

  • «شهید غلامعباس چوب تراش همدانی»

  • هماهنگی با عراق از عالی‌ترین سطوح تا مرزها

  • دستور و هشدار تخلیه چابهار تکذیب شد

  • شکل‌گیری ابرتورم در ایران

  • از همکاری با شرکت جاسوسی اسرائیل تا سپردن جان به مأموران موساد؛ لیونل مسی در میان شبکه‌ای از روابط امنیتی و تجاری با رژیم صهیونیستی +عکس و فیلم

  • چهار عامل ساختاری چالش‌برانگیزناتو / جنگ ۴۰ روزه چه اثری روی ارتباط ناتو با آمریکا داشته است+ عکس

  • منافقین و نفوذی‌ها دنبال سرگرم کردن مردم

  • باشرف‌ها قهرمان شدند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 249727
    تاریخ انتشار: 07/تير/1400 - 13:37

    پلوسی: کنگره منتظر دریافت جزئیات حمله به سوریه است

    رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با دفاع از حمله تجاوزکارانه این کشور به مرز عراق و سوریه، گفت کنگره منتظر دریافت اطلاعیه رسمی و جزئیات بیشتر عملیات دولت است.

    پلوسی: کنگره منتظر دریافت جزئیات حمله به سوریه است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»«نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا مدعی شد حمله تجاوزکارانه به مواضع گروه‌های مقاومت در مرز عراق و سوریه، «دفاع از خود» بود.

    پلوسی بامداد امروز با صدور بیانیه‌ای درباره حمله جنگنده‌های آمریکایی به مواضع نیروهای سازمان «الحشد العشبی» عراق در بوکمال، ادعا کرد: «حمله هوایی تدافعی که امروز توسط وزارت دفاع علیه تأسیسات عملیاتی و انبارهای تسلیحات در منطقه مرزی عراق-سوریه انجام شد، به‌نظر یک واکنش هدفمند و متناسب به تهدید جدی و مشخص بود».

    به نوشته وبگاه اطلاع‌رسانی کنگره آمریکا، وی در این بیانیه افزود: «حفاظت از نظامیان ما، یک اولویت است. شبه‌نظامیان حامی ایران از این تأسیسات برای حمله و تهدید خدمه نظامی آمریکا و متحدان‌مان استفاده می‌کردند».

    رئیس مجلس نمایندگان آمریکا همچنین گفت: «کنگره منتظر دریافت و بررسی اطلاعیه رسمی این عملیات ذیل قانون اختیارات جنگی و دریافت گزارش‌های بیشتر از دولت است».

    بامداد امروز منابع خبری در عراق و سوریه از حمله هوایی هواپیماهای ناشناس به مواضعی در منطقه بوکمال در مرز سوریه و عراق خبر دادند و دقایقی بعد روشن شد که این حمله به یک پایگاه پشتیبانی و لجستیکی تیپ ۱۴ الحشد الشعبی عراق بوده است.

    دقایقی پس از آن نیز وزارت دفاع آمریکا با انتشار بیانیه‌ای ضمن قبول مسئولیت این حمله اذعان کرد، «جنگنده‌های این کشور یکشنبه‌شب به وقت واشنگتن به دستور «جو بایدن»، رئیس جمهور این کشور، حملات دقیقی را به مناطقی در بوکمال در مرز سوریه و عراق  انجام داده است».

    در این حمله چهار نیروی عراقی به شهادت رسیده‌اند. احمد المکصوصی فرمانده تیپ ۱۴ الحشد با انتشار بیانیه‌ای ضمن تسلیت شهادت همکارانش خطاب به فرماندهی الحشد اعلام کرده که نیروهایش آماده انتقام‌گیری هستند.

    کتائب سیدالشهداء عراق در واکنش به حمله آمریکا که در آن چهار نیروی عراقی شهید شدند اعلام کرد از این پس پرنده‌های متخاصم آمریکا هدف گرفته می‌شوند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما