جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • کالبدشکافی جنگ با تیغ رسانه آمریکایی

  • طلای جهانی در مسیر ثبت کاهش هفتگی

  • ترامپ اعضای کمیسیون فدرال را برکنار کرد

  • رشد قیمت جهانی نفت

  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 249639
    تاریخ انتشار: 07/تير/1400 - 09:51

    تاکید‌قالیباف‌بر رفع‌موانع‌تولید و ایجاد‌اشتغال کم‌هزینه

    رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم حداقل در داخل کشور به گونه‌ای عمل کنیم که موانع تولید رفع شده تا سرمایه‌گذاران و نیرو‌های جوان با رویکرد دانش‌بنیان بتوانند تولیدات اقتصادی‌تر، دقیق‌تر و کم هزینه‌تر با ظرفیت اشتغال بیشتر داشته باشند.

     تاکید‌قالیباف‌بر رفع‌موانع‌تولید و ایجاد‌اشتغال کم‌هزینه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از ایسنا ، محمدباقر قالیباف ظهر امروز (یکشنبه، ۶ تیر ماه) که به شهر اردستان سفر کرده است، کارخانه تولیدات مقوای کویر اردستان را به صورت رسمی افتتاح و از خط تولید آن بازدید کرد.

    رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید گفت: این کارخانه از ضایعات مقوا استفاده کرده و مجددا طی فرآیندی، مقوای نازک‌تری را که عمدتا از خارج کشور وارد می‌شده است، تولید می‌کند.
    وی ادامه داد: طبق گزارش مدیران، این کارخانه دارای ظرفیت تولید ۱۰۰ تن مقوا در سال است که در حال حاضر ۳۰۰ تن آن انجام می‌شود.

    رئیس قوه مقننه کشورمان با اشاره به ضرورت توسعه کارخانه تولید مقوا در کشور عنوان کرد: ما حداقل به ۴ کارخانه مشابه در کشور نیاز داریم تا در این حوزه واردات را به صفر برسانیم.


    قالیباف ادامه داد: مدیران این کارخانه از روند بروکراسی اداری و طولانی شدن روند راه‌اندازی کارخانه که قریب به ۷ سال طول کشیده است، گله‌مند بودند، اما انصاف این است که طی چند سال اخیر با ورود مسئولان محلی و استانداری این کارخانه با ظرفیت بیش از هزار نفر نیروی کار در ۳ شیفت فعالیت خواهد کرد.

    قالیباف با اشاره به نامگذاری امسال با شعار سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها تصریح کرد: مقام معظم رهبری به حق به اشکالات حوزه تولید اشاره کردند؛ تحریم‌ها به اندازه کافی برای کشور مشکل ایجاد کرده است لذا امیدواریم حداقل در داخل کشور به گونه‌ای عمل کنیم که موانع تولید رفع شده تا سرمایه‌گذاران و نیرو‌های جوان با رویکرد دانش‌بنیان بتوانند تولیدات اقتصادی‌تر، دقیق‌تر و کم هزینه‌تر با ظرفیت اشتغال بیشتر داشته باشند.

    همچنین در این بازدید سیدصادق طباطبایی نژاد، سیدمسعود خاتمی، رحمت اله فیروزی پوربادی، الهام آزاد، سیدناصر موسوی لارگانی، محمد کعب عمیر نمایندگان مجلس و آیت الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد امام جمعه اصفهان و استاندار اصفهان رییس مجلس شورای اسلامی را همراهی می‌کردند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما