چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 249031
    تاریخ انتشار: 03/تير/1400 - 15:49

    ورزشی که موجب تسکین افسردگی می‌شود

    نتایج یک مطالعه کوچک نشان می دهد که ورزش قدیمی «تای چی» ممکن است به کاهش افسردگی، اضطراب و استرس در افرادی که از سکته مغزی بهبود می یابند، کمک کند. همچنین ممکن است خواب آنها را بهبود بخشد.

    ورزشی که موجب تسکین افسردگی می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از مهر، دکتر «روت تیلور-پیلیا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آریزونا، اظهار داشت: «در ابتدای مطالعه بر روی ۱۱ بازمانده از سکته مغزی، بیشتر آنها علائم خفیف تا متوسط افسردگی را داشتند.»


    وی در ادامه می‌افزاید: «اما پس از یک دوره دو ماهه کلاس‌های تای چی، من از پیشرفت در روند بهبود علائم افسردگی این افراد و همچنین بهبود خواب شأن متعجب شدم.»

    به گفته محققان، افسردگی و اضطراب در بیماران سکته مغزی نسبتاً شایع است و می‌تواند در سلامت جسمی اختلالاتی ایجاد کند. نتایج این مطالعه نتایج امیدوارکننده ای برای سلامتی بازماندگان سکته مغزی دارد که با افسردگی یا اضطراب نیز دست و پنجه نرم می‌کنند.

    مطالعه جدید شامل ۱۱ بازمانده از سکته مغزی، با میانگین سنی ۷۰ سال بود که همگی دارای علائم افسردگی بودند.

    آنها سه بار در هفته و به مدت هشت هفته در کلاس‌های تای چی شرکت می‌کردند. هر کلاس شامل تایم ۱۰ دقیقه‌ای گرم کردن، ۴۰ دقیقه تای چی و یک دوره ۱۰ دقیقه‌ای خنک کردن بدن بود.

    علائم افسردگی، اضطراب و استرس قبل و بعد از هشت هفته تای چی بررسی شد. محققان همچنین خواب شرکت کنندگان را مورد بررسی قرار دادند.

    پس از هشت هفته، بازماندگان سکته مغزی کاهش قابل توجهی در علائم افسردگی، اضطراب و استرس تجربه کردند. همچنین کیفیت بهتر خواب، بیداری کمتر پس از شروع خواب و زمان بیداری کمتری داشتند.

    به گفته محققان، تمرین تای چی به فرد این امکان را می‌دهد تا با زندگی در زمان حال و کنار گذاشتن احساسات منفی غیرضروری، مانند افسردگی، ذهن را آرام کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما