پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • جنون در اسرائیل: بگذارید جهان بداند!

  • انهدام یک فروند پهپاد MQ1 ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز

  • اجرای احکام قطعی پرونده آذین خودرو با ۲۱۶۸ شاکی

  • انفعال سازمان ملل در برابر خطرات هسته‌ای

  • چرا دوره نهفتگی ایدز خطرناک است؟

  • بحران گازوئیل ماندگار شد

  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 248376
    تاریخ انتشار: 31/خرداد/1400 - 20:48

    خبر خوش برای کاروان پارالمپیک ایران

    با اعلام سرپرست کاروان پارالمپیک کشورمان مشکل خرید بلیت برای ورزشکاران پارالمپیکی حل شده است.

     خبر خوش برای کاروان پارالمپیک ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، کاروان ورزشی پارالمپیک ایران که قرار است شهریور ماه در توکیو به مصاف حریفان خود برود، در فاصله چند ماه مانده به اعزام ورزشکاران پارالمپیکی کشورمان با مشکل تخصیص بودجه دست و پنجه نرم می‌کرد. موضوعی که برنامه‌ریزی‌های اجرایی و اعزام ورزشکاران جانباز و معلول به پارالمپیک را دچار مشکل کرده بود.

    حالا خبر می‌رسد سازمان برنامه بودجه و خزانه داری کشور بودجه مورد نظر را به حساب کمیته پارالمپیک واریز کرده است تا عوامل اجرایی و همچنین سرپرست کاروان بتوانند اقدامات لازم برای تهیه بلیت و دریافت روادید ورزشکاران پارالمپیکی را انجام دهند.

    هادی رضایی سرپرست کاروان پارالمپیک در گفت و گو با خبر نگار ما در این خصوص گفت: روز گذشته خزانه داری کشور بودجه مورد نظر را به حساب کمیته پارالمپیک واریز کرد و من هم به عنوان سرپرست از امروز صبح اقدام به انجام کار‌های کاروان پارالمپیکی اعم از تهیه روادید و بلیت برای توکیو کرده‌ام.

    او افزود: با هماهنگی‌های انجام شده و واریز بودجه مورد نظر به حساب کمیته ملی پارالمپیک مشکل خرید بلیت و تهیه روادید برای کاروان پارالمپیک حل شده است، اما این پایان حمایت مالی برای کاروان پارالمپیک کشورمان نیست و امیدوارم مرحله بعدی بودجه پارالمپیک توکیو هم به دستمان برسد تا بتوانیم کار‌های ورزشکاران پارالمپیکی را به موقع انجام دهیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما