جمعه 09 مرداد 1405 - Fri 31 Jul 2026
  • سناتور آمریکایی با شلوارک در دیدار با نتانیاهو / فیلم

  • هشدار عراقچی به بلغارستان

  • بازداشت عامل انتشار فیلم ضرب‌ و جرح دختر جوان / فیلم

  • حاشیه‌ مراسم یادبود زنده‌یاد اکبر عبدی / عکس

  • تغییر استراتژی جنگی ایران با تقارن تشدید «افقی» و «عمودی»

  • خروج دو میلیون و ۳۷۶ هزار زائر اربعین از مرزها

  • موج مخالفت نخبگان اردنی با حضور ارتش آمریکا

  • جدول پخش فیلم‌های آخر هفته تلویزیون

  • یک کشتی ایرانی خط محاصرۀ آمریکا را شکست

  • کلاس‌ خط عماد برای ترامپ + فیلم

  • رکوردشکنی قصاب غزه در کسب تنفر مردم آمریکا + عکس

  • سه پاسدار مدافع وطن زنجانی به شهادت رسیدند

  • جزئیات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به دو مجموعه خوابگاهی در اهواز

  • پشت پرده گرانی عجیب قطعات خودرو چیست؟

  • قیمت گوشی همراه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵

  • دفن خودروها در کولاک برف آرژانتین / فیلم

  • آغاز فصل جدید نقل و انتقالات و چالش‌های استقلال با حضور رامین رضائیان

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۸ مرداد

  • چریک‌های چمران، از لبنان تا ایران + عکس

  • نجف اشرف میزبان میلیون‌ها زائر / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 248353
    تاریخ انتشار: 31/خرداد/1400 - 18:17

    آخرین مهلت رجیستری موبایل‌واره‌ها

    سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، گفت: زمان مشمولیت طرح رجیستری موبایل واره ها شامل ساعت هوشمند، پی دی ای، بارکد اسکنر و مبدل تلفن ثابت و سیار اعلام شد.

     آخرین مهلت رجیستری موبایل‌واره‌ها

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس؛ حمیدرضا دهقانی نیا با اشاره با آغاز مرحله دوم طرح رجیستری، گفت: فاز دوم طرح رجیستری با رجیستری موبایل واره ها شامل تبلت، ساعت هوشمند، بارکد اسکنر و مبدل تلفن ثابت و سیار و پی دی ای از ۵ خرداد ماه امسال آغاز شده است.

    سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به برگزاری جلسه ای برای تعیین تاریخ مشمولیت موبایل واره ها در طرح رجیستری، افزود: این جلسه با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،   رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران و معاون وزیر صمت و دبیرکارگروه تنظیم بازار برگزار شد.

    وی بیان داشت: براین اساس آخرین مهلت اعمال قانون برای تجهیزات ساعت هوشمند دارای سیم کارت ۱۲ تیر ماه ۱۴۰۰ و دستگاه پی دی ای، بارکد اسکنر و مبدل تلفن ثابت و سیار نیز ۱۹ تیرماه ۱۴۰۰ تعیین شد.

    وی بیان داشت: زمان مشمولیت تبلت در طرح رجیستری نیز طی هفت الی ۱۰ روز آینده اعلام خواهد شد.

    سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان داشت: بنابراین مردم اگر تجهیزاتی سیم کارت خور مانند ساعت هوشمند، تبلت، اسکنر و مبدل تلفن ثابت و همراه دارند باید تا قبل از تاریخ های تعیین شده سیم کارت خود را در داخل تجهیز قرار داده و دستگاه خود را روشن کنند و ارتباط برقرار کنند.

    وی افزود: آغاز فاز دوم طرح رجیستری با مشمولیت دستگاه های مذکور علاوه بر ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز طبق ابلاغ قانون بودجه و براساس بند ح تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ جزء وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درج و به این وزارتخانه ابلاغ شده است.

    وی با اشاره به زمان تعیین شده برای اجرای طرح رجیستری موبایل واره ها، گفت: به مردم توصیه می شود که موبایل واره های مشمول اجرای طرح رجیستری و به عبارتی تجهیزات سیم کارت خور را قبل از زمان تعیین شده برای اعمال قانون، روشن کنند و در صورتی که امکان برقراری تماس وجود دارد تماس را انجام دهند و اگر ارسال پیامک برای آن تجهیز تعریف شده ارسال را انجام دهند و از سرویس گرفتن از تجهیز خود تا قبل از زمان بندی های اعلام شده اطمینان حاصل کنند.

    وی بیان داشت: سرویس گرفتن از تجهیز را به روز و ساعات پایانی اجرای طرح رجیستری موبایل واره ها موکول نکنند زیرا ممکن است در این ایام و ساعات با افزایش حجم بار شبکه مواجه شوند و امکان انجام مراحل رجیستری فراهم نشود.

    دهقانی نیا بیان داشت: همچنین به مردم توصیه می شود که اخذ استعلام دستگاه از طریق کد دستوری #۷۷۷۷* در هنگام خرید انجام شود و فقط اقدام به خرید دستگاهی نمایند که استعلام آن را از طریق پیامک دریافت می کنند.

    وی بیان داشت: در پیامکی که به مخاطب ارائه می شود اطلاعاتی در مورد واردات قانونی و نشان تجاری تجهیز خریداری شده اعلام می شود که خریدار باید حتما برند و نشان کالای خریداری شده را با پیامک تطبیق دهد.

    وی بیان داشت: تجهیزاتی که واردات آنها از بصورت رسمی و از طریق شرکت های واردکننده رسمی انجام می شود حتما مشمول خدمات پس از فروش می شوند اما گاهی در پیامک ارسال اشاره می شود که واردات کالا از طریق مسافری بوده که قاعدتا آن تجهیز از خدمات پس از فروش و گارانتی بهره مند نخواهد شد.

    دهقانی نیا بیان داشت: بنابراین مردم اگر بعد از تاریخ ۱۲ تیرماه اقدام به خرید ساعت هوشمند کردند و یا بعد از ۱۹ تیرماه تجهیزات سیم کارت خور مانند بارکد اسکنر، مبدل تلفن ثابت و سیار، پی دی ای خریدار کردند حتما از طریق کد دستور ذکر شده استعلام لازم را انجام دهند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما