دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 247515
    تاریخ انتشار: 27/خرداد/1400 - 18:43

    ورود به این استان کماکان ممنوع است

    سرپرست پلیس راه مازندران از تدوام طرح ممنوعیت ورود خودروهای غیربومی به این استان طبق تصمیم ستاد مقابله با کرونا خبر داد.

     ورود به این استان کماکان ممنوع است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»  به نقل از ایرنا، سرهنگ هادی عبادی روز پنجشنبه گفت : طبق مصوبه ستاد مقابله با کرونای استان، به مالکان خودروهایی که دارای مجوز رسمی از فرمانداری مبدا حرکت باشند، اجازه ورود به مازندران داده می‌شود.

    وی گفت که ماموران پلیس در مبادی اصلی ورودی استان در محورهای هراز، کندوان، سوادکوه ، کیاسر و گلوگاه و در مجموع در ۵۷ نقطه مستقر هستند و اجازه ورود به خودروهای غیربومی را به هیچ وجه نمی‌دهند.

    سرپرست پلیس راه مازندران افزود : گشت‌های کنترل پلیس راه استان در محدوده تونل کندوان محور چالوس ، محدوده پلور در محور هراز، ورودی شهر پل سفیدسوادکوه ، سه راهی تلمادره محور ساری - سمنان و ورودی گیلان به مازندران در رامسر مستقر هستند و به خودروهای غیربومی فاقد مجوز لازم به هیچ عنوان اجازه ورود به استان را نخواهند داد.

    سرهنگ عبادی همچنین از جریمه ۲۴۷ دستگاه غیربومی در شبانه روز گذشته به خاطر ورود غیرمجاز به استان خبر داد و اظهار داشت : همچنین در این مدت ۱۸۰ دستگاه خودرو نیز که فاقد مجوز لازم برای ورود به مازندران بودند، به شهرهای مبدا بازگشت داده شدند.

    وی گفت که از ابتدای امسال تاکنون نیز ۳۳ هزار و ۵۱۸ دستگاه خودرو به علت ورود غیرمجاز به مازندران جریمه و ۱۱ هزار و ۶۱۶ دستگاه نیز به علت نداشتن مجوز لازم برای ورود به این استان، به شهرهای مبدا بازگشت داده شدند.

    سرهنگ عبادی وضعیت تردد خودروی در جاده‌های ارتباطی مازندران در زمان حاضر را عادی و روان و شرایط جوی در این استان را نیز صاف تا نیمه ابری توصیف کرد و گفت که با توجه به اینکه از ابتدای سال جاری، اجرای محدودیت یک طرفه بودن جاده‌ها از مازندران به سمت استان البرز در جاده چالوس و همچنین در جاده هراز به سمت تهران اجرا نمی شود.

    وی افزود: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

    مازندران ۱۰ هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که سه محور چالوس، هراز، سوادکوه را به پایتخت و جاده کیاسر مازندران را به سمنان متصل می‌کند.

    بر اساس اعلام دانشگاه‌ علوم پزشکی مازندران و بابل ، هم‌اکنون ۲۴۸ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۳۶ بیمار با علایم حاد تنفسی دربخش مراقبت‌های ویزه تحت درمان هستند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما