پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 246243
    تاریخ انتشار: 22/خرداد/1400 - 11:45

    زمان واکسیناسیون افراد ۶۰ سال به بالا

    سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: قطعا تا پایان سال دوز اول واکسن را به همه گروه‌های هدف خواهیم زد.

    زمان واکسیناسیون افراد ۶۰ سال به بالا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از خبرگزاری دانشجو، علیرضا رئیسی، گفت: قطعاً تا پایان سال دوز اول واکسن را به همه گروه‌های هدف خواهیم زد، اما اکنون استراتژی دولت باید این باشد که با چین قرارداد ببندیم تا واکسن این کشور که برای کودکان ۵ سال به بالا تأیید شده است را خریداری کنیم، زیرا دانش‌آموزان به جهت دوری از مدرسه در حال آسیب هستند.


    معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه فردی که واکسن زده است ناقل و حامل ویروس است و می‌تواند خانواده را دچار کند، اظهار داشت: در دنیا تحقیق شده است که رستوران‌ها بیشترین انتقال ویروس را انجام می‌دهند، بنابراین یکی از مکان‌هایی که باید دقت شود تا انتقال ویروس در فضای دانشگاهی در آن رخ ندهد، سلف سرویس‌ها و غذاخوری‌های دانشجویان و اساتید است. بهتر است غذا‌ها را به شکل بیرون بر در اختیار دانشجویان قرار دهند، در فضای دانشگاهی نیز در فضای بسته اصلاً غذا سرو نشود و در فضای باز صورت گیرد.

    وی با بیان اینکه هموطنان در سنین ۷۰ سال به بالا در کشور واکسینه شده‌اند، افزود: بنا بود تا پایان خرداد ۱۴۰۰ هموطنان در سنین ۶۰ سال به بالا را بتوانیم واکسینه کنیم که با توافقی که در این خصوص صورت گرفته است و بر اساس پیش بینی که وجود دارد، این گروه تا نیمه تیر ماه واکسینه خواهند شد.

    معاون بهداشت وزارت بهداشت در خصوص امکان واکسیناسیون دانشجویان جهت آغاز آموزش حضوری دانشگاه‌ها، گفت: بنده آنقدر که نگران شروع آموزش حضوری مدارس هستم، نگرانی در خصوص دانشجویان ندارم، زیرا دانشجویان بالغ هستند و به هر نحوی دارای ابزار و تجهیزات الکترونیکی در این خصوص هستند که به آن‌ها اجازه می‌دهد بتوانند به هر شکلی دروس را به شکل مجازی بگذرانند، اما برای دانش آموزان نیازمند تصمیم جدی هستیم، خصوصاً برای مدارس ابتدایی تا نظام آموزشی بیش از این دچار صدمه و آسیب نشود.

    رئیسی با بیان اینکه دانش آموز مقطع اول ابتدایی که نه نیمکت و همکلاسی و نه زنگ استراحت و هم شاگردی را دیده است، دچار صدمات بسیار در حوزه آموزش خصوصاً در پایه اول خواهند شد، ابراز داشت: ما اکنون برخی دانش‌آموزان دوم ابتدایی را داریم که خواندن را آموخته‌اند، اما نوشتن را نیاموخته اند و این بسیار نگران کننده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما