شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 245064
    تاریخ انتشار: 16/خرداد/1400 - 18:32

    مونسان برای لغو ویزا به روسیه رفت

    وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای امضای تفاهم‌نامه لغو ویزای گروهی گردشگری ایران و روسیه، به مسکو رفت.

     مونسان برای لغو ویزا به روسیه رفت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، سفر علی‌اصغر مونسان، به دعوت آژانس فدرال گردشگری روسیه انجام شده است و  مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی و محمدرضا دشتی اردکانی رییس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مجلس ، مونسان را در این سفر همراهی می‌کنند، درحالی‌که هیچ نماینده ای از بخش خصوصی گردشگری در این هیأت، همراه وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیست.

    طرح لغو ویزای ایران و روسیه از سال ۱۳۹۳ مطرح شده است و آمادگی از سمت ایران بیشتر بود، هرچند اداره فدرال گردشگری روسیه آن را جدی پیگیری کرد تا این‌که در سال ۱۳۹۴ «تفاهم‌نامه تسهیل اعطای روادید» به جای لغو روادید، میان وزیران خارجه دو کشور امضا و در ادامه آن، فرآیند دریافت ویزا کوتاه‌تر شد. پس از آن سفیر ایران در روسیه گزارش کرد که سفر شهروندان ایرانی به این کشور ۱۱۵ درصد و سفر اتباع روس به ایران ۴۰ درصد رشد کرد.

    ویزای گروهی ایران و روسیه قرار بود در سال ۲۰۱۸ لغو شود که اجرای آن تا امروز به تعویق افتاد. علی‌اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ  در شهریورماه ۹۹ اعلام کرد که به روسیه می‌رود تا موضوع لغو دوطرفه روادید بین ایران و روسیه را نهایی کند، اما ویروس کرونا این سفر را بار دیگر به تعویق انداخت.

    گروه گردشگری ایران و روسیه قرار گذاشته‌اند روادید را برای گروه‌های مسافری از پنج تا پنجاه نفر لغو کنند. روسیه این مدل را قبلا با هند تجربه کرده است.

    کاظم جلالی ـ سفیر ایران در روسیه ـ جمعه گذشته در صفحه توییتر خود با اشاره به سفر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای امضای سند اجرایی موافقت نامه لغو روادید گردشگری گروهی، نوشت که بر اساس این سند گردشگران دو کشور از طریق شرکت‌های معتبر گردشگری و با ویزای گروهی به ایران و روسیه سفر خواهند کرد.  

    وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با لغو گروهی ویزای ایران و روسیه برای جذب ۱۰۰ هزار گردشگر روس در سه ماه اول اجرای این برنامه، هدف‌گذاری کرده است. زمان اجرای لغو ویزای گروهی هنوز اعلام نشده، ضمن این‌که تردد گردشگر بین دو کشور درحال حاضر متاثر از محدودیت‌های ویروس کرونا، متوقف است.

    لیلا اژدری _ـ مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی _ در باره سطح تعاملات گردشگری روسیه با ایران، گفته است: طبق آمار در سال ۹۷ تعداد گردشگران ورودی از روسیه به ایران ۳۲ هزار و ۴۱۵ نفر بوده که این تعداد در سال ۹۸ با رشد حدود ۱۲ درصدی به ۳۶ هزار و ۱۹۵  نفر رسید. طبق پیش‌بینی‌ها و بر اساس طرح اقدام نوشته شده، جذب حدود ۱۰۰هزار گردشگر روس به ایران در سه سال اول برنامه و افزایش آن با شیب ۱۰ تا ۱۵ درصدی در سال‌های بعدی را شاهد خواهیم بود و با توجه به رشد ۱۲ درصدی که در سال ۹۸ داشتیم، این هدف‌گذاری دور از دسترس نیست و محقق می‌شود.

    او اضافه کرده که برای رسیدن به این هدف‌گذاری معقول که دور از دسترس هم نیست، ترکیه یکی از سرسخت‌ترین رقبای ایران و یکی از اولین گزینه‌های گردشگران روس محسوب می‌شود. در حالی که در سال ۲۰۱۸ تعداد ۳۲ هزار و ۴۱۵ نفر روس به ایران آمدند، سهم  ترکیه ۵ میلیون و ۹۰۱ هزار نفر و ۱۸۲ برابر ایران بوده است.

    مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی معتقد است: ایران برای جذب گردشگران روس دارای ظرفیت‌های زیادی از جمله جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی، تجاری  و ورزشی (اسکی و...) است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما