جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 244781
    تاریخ انتشار: 13/خرداد/1400 - 11:46

    زاکانی: نامزد پوششی نیستم

    نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: من فکر می‌کنم برنامه‌هایی که دارم، از ۶ نفر دیگر جامع‌تر است بنابراین چه دلیلی دارد یک فردی با چنین ظرفیتی، نامزد پوششی باشد.

     زاکانی: نامزد پوششی نیستم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»علیرضا زاکانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری پس از ضبط برنامه تبلیغاتی خود در رسانه ملی در پاسخ به این سوال که آیا شما نامزد پوششی سید ابراهیم رئیسی هستید؟ اظهار کرد: نامزدهای پوششی برای هر دو طرف ضرر دارد، هم برای آن کسی که می‌گویند برایش پوششی آمده اند و هم برای کسی که می‌گویند کاندیدای پوششی است.

    زاکانی تاکید کرد: من فکر می‌کنم برنامه‌هایی که دارم، از ۶ نفر دیگر جامع‌تر است. ظرفیت انسانی که بنده طی سه دهه با آنها در دفاع مقدس، دانشگاه و در عرصه سیاست و علم و علم آموزی آشنا شدم از همه این دوستان بیشتر است. ارتباط و تعامل من با استان‌ها شاید بی‌نظیر باشد.

    وی گفت: چه دلیلی دارد که یک فردی با چنین ظرفیتی نامزد پوششی باشد؟ این از همان حرف‌های عجیب و غریبی است که از صندوقچه در آوردند و می‌گویند. این هم توهین به آقای رئیسی و هم توهین به بنده و هرکس دیگری است.

    نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به مساله مسکن گفت: مسکن مناسب برای هر ایرانی یک حق طبیعی است. ما تا امروز به وظیفه خود در حوزه مسکن عمل نکردیم. دولت «اقدام و اصلاح» وظیفه خودش می‌داند که با بهره‌گیری از شایستگان، کارشناسان و کسانی که در این مسیر انگیزه خدمت دارند، برای همه خانوارهای ایرانی تأمین مسکن کند.

    زاکانی تاکید کرد: یک دفعه نمی‌شود به همه وعده مسکن داد. ما در وهله اول باید اسکان موقت برای زوج‌های جوان و کسانی که در معرض ابتلائات و مشکلات هستند، فراهم کنیم. برای این افراد به راحتی می‌توان امکانی را فراهم کرد که به جای اینکه پول به آنها بدهیم، تسهیلاتی را فراهم کنیم که با بهره مندی خوب بین سه تا پنج سال، بتوانند از مسکن استفاده کنند و زمینه‌ای فراهم شود که بتوانیم برای انها تأمین مسکن کنیم.

    وی ادامه داد: ما باید خود را مکلف کنیم، برای کسانی که دهک‌های پایین جامعه هستند تأمین مسکن کنیم. همانطور که خودمان را مکلف می‌دانیم اشتغال شأن را فراهم کنیم، همانطور که خود را مکلف می‌دانیم فقر مطلق و تأمین اجتماعی فراگیر را مطابق اصل ۲۹ محقق کنیم.

    نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: برخی وعده‌ها داده می‌شود که هیچ پشتوانه علمی ندارد اما من حرفی که می زنم، مستندات علمی دارد. کاری که در مرکز پژوهش‌های مجلس صورت گرفته است به خوبی نشان می‌دهد که ما روی چه نقطه‌ی گلوگاهی باید دست بگذاریم تا بتوانیم مشکل مسکن مردم را حل کنیم.

    زاکانی گفت: به شما قول می‌دهم که مشکل مسکن را حل کنم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما