دوشنبه 15 تير 1405 - Mon 06 Jul 2026
  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 244623
    تاریخ انتشار: 12/خرداد/1400 - 15:31

    وضعیت مبهم قرارداد گابریل پین با استقلال

    قرارداد مشاور ایتالیایی فرهاد مجیدی در استقلال در سازمان لیگ ثبت نخواهد شد.

     وضعیت مبهم قرارداد گابریل پین با استقلال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازورزش سه,روز گذشته بود که فرهاد مجیدی سرمربی استقلال خبر از قطعی شدن حضور یک مربی ایتالیایی به عنوان مشاور در کادرفنی خود داد. گابریل پین مربی نامدار ایتالیایی که سال ها به عنوان دستیار چزاره پراندلی در تیم ملی ایتالیا و تیم های مختلف این کشور فعالیت کرده، از این پس به عنوان مشاور فرهاد مجیدی کار خواهد کرد.

    طبق اعلام مجیدی این مربی ایتالیایی هفته آینده به ایران سفر می‌کند تا رسما کارش را شروع کند اما این در حالی است که حضور مربیان خارجی در فوتبال ایران ممنوع است. سرمربی استقلال روز گذشته اعلام کرد او تا پایان فصل به عنوان مشاور در کنارش خواهد بود و برای فصل آینده که قانون ممنوع ورود خارجی ها برداشته می‌شود، به عنوان دستیار روی نیمکت خواهد نشست.

     

    با این حال اما وضعیت قرارداد کنونی گابریل پین با استقلال مبهم است. قطعا این مربی ایتالیایی حاضر نیست بدون قرارداد فعالیتش را در ایران شروع کند و اگر این قرارداد هم امضا شود، با توجه به قانون منع ورود خارجی ها تا پایان فصل، این قرارداد در سازمان لیگ به ثبت نخواهد رسید.

    از این رو باشگاه استقلال تعهدش به گابریل پین رسمی نمی‌شود و باید دید حربه مسئولان فوتبال در این خصوص چیست.

    علی نژاد معاون وزیر ورزش امروز درباره نحوه جذب گابریل پین و قرارداد این مربی بیان کرد: «این را قاعدتا باید از فدراسیون فوتبال بپرسید، چون این ممنوعیت را فدراسیون گذاشته و آن‌ها براساس قواعد خود عمل خواهند کرد.»

    حال باید دید مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ چطور درباره این موضوع تصمیم می‌گیرند تا باشگاه استقلال و گابریل پین متضرر نشوند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما