چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • انهدام پهپاد سعودی بر فراز یمن

  • دیدار عراقچی با وزیران خارجه عراق و هلند + فیلم

  • قبل از جنگ علیه ایران باید مشورت می‌کردی

  • تعامل با طرف آمریکایی از طریق میانجی قطری بود

  • حتی یک آمریکایی هم طاقت نیاورد!

  • تیراندازی مرگبار مرد ۴۲ ساله به همسر سابقش

  • لحظه ورود رئیس‌جمهور به فرودگاه نیویورک / فیلم

  • صدور کیفرخواست پرونده انفجار پیجرها در لبنان که منتهی به مجروح شدن سفیر ایران شد

  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 244620
    تاریخ انتشار: 12/خرداد/1400 - 15:20

    استاندار تهران: انتخابات در تهران حضوری است

    استاندار تهران در رابطه با روند تبلیغات نامزد‌های ریاست جمهوری و نحوه برگزاری انتخابات در تهران توضیحاتی ارائه کرده است.

    استاندار تهران: انتخابات در تهران حضوری است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از ایلنا، انوشیروان محسنی‌بندپی درباره برگزاری چهار انتخابات در تهران گفت: استانداری تهران در کلانشهر تهران اجرای ۴ انتخابات را در دستور کار دارد. همچنین اجرای برگزاری ۳ انتخابات در شهرستان‌های استان تهران را نیز در دستور کار دارد.

     
    استاندار تهران درباره برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک در تهران گفت: ما به دنبال این بودیم که انتخابات شورای شهر تهران مانند دیگر کلانشهر‌ها به صورت الکترونیک برگزار شود، اما به دلایلی انجام نشد.
     
    وی ادامه داد: ما برای برگزاری کامل انتخابات آمادگی کامل داریم. آن وظایفی که مربوط به استانداری و فرمانداری‌ها می‌شود، شامل سلامت و تامین امنیت انتخابات است.
     
    استاندار تهران خاطرنشان کرد: ما هر روز در حال بررسی وضعیت این دو وظیفه هستیم و براساس قانون براساس دستور وزیر کشور و همچنین رعایت قانون انتخابات، صیانت، حفاظت و مراقبت از تک تک رای‌ها برای ما، فرمانداران، بخشداران و همه عوامل اجرایی یک وظیفه شرعی، قانونی و اخلاقی است و ما مکلف هستیم از این حق‌الناس صیانت کنیم.
     
    محسنی‌بندپی با اشاره به بحث تامین امنیت انتخابات، تصریح کرد: ما می‌دانیم دشمنان این نظام و انقلاب به دنبال این هستند که هم مشارکت مردم ضعیف باشد و هم به دنبال برنامه‌های خاص خودشان برای برهم زدن انتخابات هستند. ما در ستاد امنیت انتخابات استان تهران تدابیری اندیشیده‌ایم و به طور کلی همه تدابیر و عواملی که باید برای تامین امنیت انتخابات اتخاذ شود در دستور کار ما قرار دارد.
     
    وی ادامه داد: ستاد امنیت انتخابات روزانه جلساتی را برگزار می‌کنند و مسائل اطلاعاتی و امنیتی رصد می‌شود و ان‌شاءالله انتخابات پرشوری با حضور چشم‌گیر مردم در انتخابات ۲۸ خرداد سال ۱۴۰۰ شاهد باشیم.
     
    استاندار تهران در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون تخلف انتخاباتی داشته‌ایم، تصریح کرد: تاکنون تخلف انتخاباتی گزارش نشده است، هم کاندیدا‌ها و هم طرفداران‌شان پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند.
     
    محسنی‌بندپی در پاسخ به این سوال که مصداق تخلفات انتخاباتی چیست، تصریح کرد: آن چیزی که ما به عنوان تخلف انتخاباتی در نظر داریم همین مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا است که در آن ممنوعیت تجمعات و میتینگ‌ها اعلام شده است. همچنین عوامل ستادی کاندیدا‌ها نیز براساس رنگ‌بندی شهرستان‌ها ظرفیت جلسات‌شان تعیین شده است.
     
    وی در پاسخ به این سوال که براین اساس تخلفی گزارش شده است، گفت: خیر، تاکنون گزارشی مبنی بر تخلفات انتخاباتی نداشتیم.
     
    استاندار تهران همچنین درباره برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک در تهران گفت: ما به دنبال این بودیم که انتخابات شورای شهر تهران مانند دیگر کلانشهر‌ها به صورت الکترونیک برگزار شود، اما به دلایلی انجام نشد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما