دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 244132
    تاریخ انتشار: 10/خرداد/1400 - 23:03

    فردا اولین تمرین تیم ملی فوتبال در منامه به یک شرط

    در صورت مشخص شدن پاسخ تست‌ها، نخستین تمرین شاگردان اسکوچیچ فردا برگزار می‌شود.

     فردا اولین تمرین تیم ملی فوتبال در منامه به یک شرط

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، تیم ملی فوتبال کشورمان از ششم خرداد اردوی خود را در جزیره کیش آغاز کرد و امروز (دهم خرداد) طبق زمانبندی اعلام شده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا راهی شهر برگزاری مسابقات شد.

    البته پیش از ترک کیش، واکسیناسیون اعضای تیم ملی که با پیگیری‌های رییس فدراسیون و اهتمام مشاور پزشکی فدراسیون فاز نخست آن بیستم اردیبهشت‌ماه انجام شده بود، با تزریق دومین دوز واکسن صبح امروز به سرانجام رسید تا ملی‌پوشان با خیالی آسوده راهی بحرین شوند.

    ملی‌پوشان سرانجام از ساعت 15:00 با پرواز اختصاصی کیش ایر جزیره کیش را به مقصد منامه ترک کردند و پس از پرواز 40 دقیقه‌ای، در بدو ورود طبق پروتکل‎های بهداشتی مورد تست PCR قرار گرفتند و سپس راهی هتل دیپلمات ردیسن بلو هتل شدند.

    پس از ورود به هتل، هرکدام از اعضای تیم در اتاق‌های جداگانه مستقر و قرنطینه شدند. طبق آیین نامه برگزاری مسابقات ترک قرنطینه تخلف محسوب می‌شود و اعضای تیم‎‌ها در صورت ترک اتاق مورد مجازات قرار خواهند گرفت. به این منظور پذیرایی میان وعده و شام تیم‌ها در اتاق‌هایشان انجام شد.

    طبق اطلاعات ارائه شده، انتظار می‎‌رود که پاسخ تست‌ها فردا صبح در اختیار کادر پزشکی تیم‌ها قرار بگیرد. در این صورت می‌توان انتظار داشت که نخستین تمرین تیم ملی فردا عصر برگزار شود که البته منوط به اعلام نتیجه تست‌ها است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما