به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»
چند وقت پیش و در جریان مذاکرات وین و اخلال در نظنز توسط صهیونیستها و رجز خوانی ها و همچنین خوشحالی و شادی خاخام ها بابت آتش سوزی در مسجد الاقصی، دوستی می گفت بنظر همه تدابیر لازم اندیشیده شده تا محسن هاشمی از صندوق های رای در بیآد و ...!
ظاهراً هم در صورت روند اوضاع به همان منوال ، چنین برداشت هایی(به هر صورت انتخاب یک غربگرا) دور از ذهن نبود . و تحقق چنین سناریویی پر بی راه نبود و ...
اما حقیر بر این باور بودم که در رابطه میان امت و امام جامعه همواره باید به این اصل توجه داشت و آن این که رهبری به تناسب تبادل قدرت با امت هدایت جامعه را مدیریت می کنند .
بستگی به میزان این تبادل نیرو و انرژی دارد .
هرچه قدر ما از امام جامعه خود حمایت بیشتر کنیم در مقابل ایشان همان قدرت و نیرو را به امت باز گردانده و لذا برآیند این حمایت های دو جانبه موجبات تقویت قدرت پیش ران جامعه را فراهم می سازد .
بر این نظر بودم که با توجه به بالا رفتن بصیرت مردم طی این چند سال ، حضرت آقا نیز بر خلاف دوران احمدی نژاد و روحانی که بیشتر به تقویت علمی کشور و همچنین به عمق بخشی قدرت استراتژیک در منطقه نظر داشتند ، به مسائل داخلی عنایت بیشتری دارند .
بنابر این انتخابات آنگونه که تصور می شود پیش نخواهد رفت .
آری این چنین هم شد . تحولات یمن ، عراق و نبرد شمشیر فلسطینیان و ... آنگونه سریع پیش رفت که با خروج فایل صوتی ظریف، توسط رقبای هم جناحی و ...(روحانی ، واعظی و نوبخت و ... اعتدالی طرفدار لاریجانی در مقابل نامزد اصلاح طلبان ) ، ضربه نهایی و بهنگام شورای نگهبان و ناک اوت شدن لاریجانی و هاشمی و دیگر نامزد های فاقد صلاحیت های لازم برای کسب کرسی ریاست جمهوری ، با همه تدابیر در نظر گرفته شده ، جناح غربگرا ناک اوت و از گردونه بازی خارج گردید .
یک تیر و چند نشان !!!
...و مرگ سیاسی احمدی نژاد و ...که به فریب عوام با نان خوری مخالفت با لاریجانی ها عادت کرده بود .
به هر حال بازتاب تصمیمات شجاعانه ، عالمانه و عادلانه شورای نگهبان گریبانگیر ائتلاف استکبار -- کدخدا پرستان داخلی
شده و بالمره صهیونیستها ، ارتجاع عرب، به سرکردگی بن سلمان و ... ، به انفعال و دریوزگی افتاده و به سکته مغزی مبتلا شدند .
عربستان مدعی کشاندن دامنه جنگ به داخل ایران به گدایی از الکاظمی ! عراق کشانده شد و امارات و بحرین به خاطر نرد دوستی با غاصبان اسراییل ، به غلط کردن افتادن .
آری آنچه عیان است این که فضا آنگونه شکل گرفته که ان شاء الله پیروزی ها پی در پی کسب خواهد شد .
که تو گویی :
ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند و به صف شده اند تا دولت زمینه ساز ظهور دولت یار با کابینه ی انقلابی به ضعف کشیدگان تشکیل گردد .
جبهه های یمن ، عراق و سوریه ، لبنان و فلسطین ، و چه می گویم همه دنیای اسلام سرخورده از مذاکرات بی حاصل و باور عمیق به میدان و ...، بپا خاسته و کمر همت محکم کرده اند تا خود را از دشمنی دیرینه غرب خلاص کنند .
آیا با همه این رویداد های خارج از فهم و قدرت بشری ، باز هم می توان گفت که پشت سر این انقلاب خمینی روح خدا ره ، حمایت های الهی نیست ؟ .
معذالک هنوز نباید کار را تمام شده تصور کرد .
جنگ احد را نباید فراموش کرد و کید دشمن را .
نباید سرمست از این همه الطاف الهی بود و دشمن را دست کم گرفت . باید تا شکست حتمی دشمن از پا ننشست . حتی بعد از پیروزی نیز غفلت جایز نیست که درس های سال 88 همچنان به روز است .
یقیناً مشارکت حداکثری در انتخابات آخرین روزنه های امید شیطان بزرگ و مزدوران داخلی آنان را به کور سویی تبدیل و امیدشان را برای همیشه به یاُس مبدل خواهد ساخت ان شاء الله .
الیس به صبح قریب .



