یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 243337
    تاریخ انتشار: 07/خرداد/1400 - 13:56

    در انتخابت امسال چند نفر رای اولی هستند؟

    در این دوره از انتخابات بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار رأی اولی داریم.

    در انتخابت امسال چند نفر رای اولی هستند؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»سیداسماعیل موسوی سخنگوی ستاد انتخابات با بیان اینکه در این دوره از انتخابات بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار رای اولی داریم افزود: انتظار داریم با حضور و مشارکت جدی رای اولی‌ها انتخابات ۱۴۰۰ جذاب شود به ویژه که جوانان نخستین بار می‌خواهند رای بدهند و شوق و ذوق دارند.


    وی گفت: بر اساس قوانین انتخابات فعالیت تبلیغاتی نامزدها برای هر یک از انتخابات مجاز است و در واقع فرصت تبلیغاتی در قانون برای آن‌ها فراهم شده است.

    سخنگوی ستاد انتخابات کشور ادامه داد: البته برخی از فعالیت‌های تبلیغی مجاز نیست که اگر نامزدها مرتکب آن شوند، قاعدتاً تخلف انتخاباتی مرتکب شده‌اند.

    موسوی افزود: هیئت اجرایی و نظارت به صورت مستمر در شهرستان‌ها و بخش‌ها این امور را رصد و گزارش می‌کنند.

    وی گفت: نکته بسیار مهمی که در این خصوص وجود دارد، بحث رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در تبلیغات همه نامزدها اعم از ریاست جمهوری، مجلس، خبرگان و شوراهای شهر و روستاست.

    موسوی افزود: عمدتاً شوراهای شهر و روستا به هر حال نوع تبلیغاتشان نیز متفاوت است و بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا که مقرراتی را وضع کرده و مصوباتی در این خصوص داشته است که ما آن‌ها را به استان‌ها ابلاغ کردیم که با دقت رسیدگی کنند.

    سخنگوی ستاد انتخابات کشور ادامه داد: اگر نامزدها و ستادهای آن‌ها شیوه نامه‌های بهداشتی مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا را در تبلیغاتشان رعایت نکنند، به عنوان تخلف انتخاباتی محسوب می‌شود و قاعدتاً با آن‌ها برخورد خواهد شد.

    وی درباره تعداد شعب نیز گفت: ۱۰ هزار شعبه به تعداد شعب قبلی افزوده شده است که ما هم تصمیم به این کار داشتیم و هم از سوی ستاد ملی مکلف شدیم که شعبه‌ها را به گونه‌ای افزایش دهیم که مردم بدون دغدغه و بدون اینکه با صف مواجه شوند، بیایند و در انتخابات شرکت کنند.

    موسوی افزود: لذا بیش از ده هزار شعبه به تعداد شعب اضافه کردیم. اکنون تعداد شعب بیش از ۷۰ هزار شعبه است و نسبت به دوره‌های پیشین تعداد شعب بسیار مناسب و عدد بالایی است و طبق برآوردهای دوره‌های قبل هر جا شعبه‌ای بیش از هزار برگه رای داشت آن شعبه را دو قسمت و یک شعبه جدیدی را در کنارش ایجاد کردیم.

    وی ادامه داد: انتظار ما این است که اگر مردم از نخستین ساعات اخذ رای به شعب و پای صندوق‌های رای مراجعه کنند و رای بدهند، بعد از ظهر و سرشب با صف مواجه نخواهیم شد.

    سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: خوشبختانه تعرفه نیز به اندازه کافی چاپ شده و صندوق‌های اخذ رای نیز آماده شده است که هم به شیوه دستی و هم به شیوه الکترونیک که ویژه شوراهای شهر خواهد بود و سایر اقلام نیز آماده است و به موقع به شهرها منتقل خواهد شد تا در روز اخذ رای مورد استفاده قرار گیرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما