یکشنبه 29 شهريور 1405 - Sun 20 Sep 2026
  • قدرت ملی در قاب «جان‌فدای ایران»

  • قدرت نمایی ارتش سوم

  • ان‌بی‌سی نیوز : ترمیم خسارات پایگاه‌های آمریکا در منطقه در پی حملات ایران، ممکن است «دهه‌ها» زمان ببرد/رویترز به نقل از شاهدان عینی: شعله‌های آتش و ابر قارچی بزرگ در فرودگاه عربستان

  • برگزیدگان مسابقه عکاسی سیاه و سفید

  • نقطه‌ضعف سرخپوشان / پرسپولیس با ستاره اش به دنبال بازگشت به قهرمانی

  • بمباران جنوب لبنان از سوی جنگنده‌های اسرائیلی

  • اعترافات حسین پدران جاسوس موساد که اعدام شد/ فیلم

  • تجلیل متفاوت در اجلاسیه تانزانیا از نماینده ایران

  • شهیدی که ۳۸ سال در جبهه ماند، به خانه بازمی‌گردد

  • رزمایش «جان‌فدا»؛ کابوس جدید رسانه‌های فارسی‌زبان + فیلم

  • نزدیکی فرودگاه ریاض هدف حمله قرار گرفت + فیلم

  • رئیس فدرال‌رزرو: ترامپ نمی‌فهمد

  • مسیحی‌های جان‌فدای ایران

  • استایل عجیب رامین رضاییان در اردوی تیم ملی

  • زمان واریز حقوق بازنشستگان اعلام شد

  • مرغ ارزان شد +جزئیات

  • اوکراین در مرکز مذاکرات در نیویورک قرار دارد

  • ستاره‌های استقلال و تراکتور در ترکیب تیم ملی امید

  • رژه کاروان ایران در مراسم افتتاحیه بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ / فیلم

  • آیا وزارت ارشاد ظرفیت نظارت بر نمایش خانگی را دارد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 243271
    تاریخ انتشار: 06/خرداد/1400 - 23:25

    زیان ۷ هزار تومانی مرغداران در فروش هر کیلو تخم‌مرغ

    رئیس اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران گفت: قیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری ۱۰ هزار و ۳۰۰ تومان است که مرغداران در فروش این محصول با زیان روبرو هستند.

     زیان ۷ هزار تومانی مرغداران در فروش هر کیلو تخم‌مرغ

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ ناصر نبی پور رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران با اشاره به اینکه توزیع نهاده های دامی از سامانه بازارگاه همچنان با مشکلاتی روبروست، اظهار کرد: با توجه به تاخیر ارسال در توزیع نهاده های دامی، مرغداران همچنان در تامین ذرت و کنجاله با نرخ مصوب با مشکلاتی روبرو هستند.

    وی قیمت کنونی هر کیلو کنجاله سویا در بازار آزاد را ۷ تا ۸ هزار تومان و ذرت را ۴ هزار و ۶۰۰ تا ۴ هزار و ۷۰۰ تومان اعلام کرد.

    نبی پور ادامه داد: با توجه به تامین بخش عمده ذرت از بازار آزاد و تاثیر گذاری بر قیمت تمام شده تولید انتظار می رود که تجدید نظری در اصلاح قیمت مصوب صورت گیرد، در غیر این صورت بازار تخم مرغ دچار چالش می شود.

    رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار نسبت به آینده تولید تخم مرغ هشدار داد و گفت: با کاهش جوجه ریزی در ۵ ماه اخیر و عرضه تخم مرغ کمتر از نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار و قیمت تمام شده تولید پیش بینی می شود که طی ماه های آتی نوساناتی در بازار رخ دهد.

    نبی پور متوسط قیمت کنونی هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری را ۱۰ هزار و ۲۰۰ تا ۱۰ هزار و ۳۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: ستاد تنظیم بازار قیمت مصوب هر کیلو تخم مرغ را ۱۴ هزار تومان اعلام کرد که بعد از آن نرخ مصوب ذرت و کنجاله را ۱۵ درصد افزایش دادند که با این وجود قیمت تمام شده هر کیلو محصول ۱۷ تا ۱۸ هزار تومان است.

    به گفته وی، در شرایط کنونی مرغداران در فروش هر کیلو تخم‌مرغ ۷ تا ۸ هزار تومان متضرر هستند که با ادامه این روند آینده روشنی پیش روی این صنعت نیست.

    این مقام مسئول تولید روزانه تخم مرغ را ۲ هزار و ۶۰۰ تا ۲ هزار و ۷۰۰تن اعلام کرد و گفت: تولید تخم مرغ خطی است و در طول سال از ۲ هزار و ۶۰۰ تا ۲ هزار و ۹۰۰ تن در نوسان است.

    وی در پایان تصریح کرد: با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی قیمت محصولات پروتئینی به حدی بالا می رود که امکان خرید وجود ندارد چرا که با ارز آزاد قیمت سویا بالای ۱۴ تا ۱۵ هزار تومان و ذرت ۶ هزار تومان خواهد بود که با این وجود قیمت هر شانه تخم مرغ حداقل به ۷۰ هزار تومان خواهد رسید.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما