دوشنبه 15 تير 1405 - Mon 06 Jul 2026
  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 242926
    تاریخ انتشار: 05/خرداد/1400 - 12:18

    ظریف سالروز آزادسازی جنوب لبنان را تبریک گفت

    وزیر امور خارجه ایران در پیام های تبریک جداگانه به دبیرکل حزب الله و سرپرست وزارت خارجه لبنان، عید مقاومت و سالروز آزادسازی جنوب لبنان را تبریک گفت.

    ظریف سالروز آزادسازی جنوب لبنان را تبریک گفت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیام های جداگانه ای به «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان و خانم «زینه عکر» سرپرست وزارت امور خارجه لبنان عید مقاومت و آزادی و سالروز آزادسازی پیروزمندانه جنوب لبنان از وجود نیروهای متجاوز رژیم صهیونیستی با رشادت و فداکاری رزمندگان شجاع و آزاده مقاومت را تبریک گفت.

    وی در این پیام ها با اشاره به همدلی و اتحاد راهبردی ملت، دولت و ارتش و مقاومت لبنان به عنوان رمز پیروزی ها علیه دشمن صهیونیستی، برای دولت و ملت لبنان و خانواده شهدا و جانبازان مقاومت عزت و سربلندی آرزو کرد.

    وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین ابراز اطمینان کرد که مسیری که با درایت رهبران فهیم لبنانی آغاز شده، لبنان را بیش از پیش در مسیر شکوفائی،ثبات و پیشرفت قرار خواهد داد.

    لبنان بیست و یکمین سالروز خروج رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰ را که روز مقاومت و آزادسازی نام گرفته و از روزهای ملی این کشور است، جشن گرفت.

    رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۸۲ میلادی تقریبا نیمی از لبنان را در اشغال خود داشت؛ اما در نتیجه وحدت و مقاومت لبنانی‌ها بالاخره رژیم اشغالگر  در روز ۲۵ ماه مه سال ۲۰۰۰ میلادی که برابر با پنجم خرداد ماه ۱۳۷۹ شمسی است، پس از ۱۸ سال با خفت از جنوب لبنان عقب نشینی کرد.

    گفتنی است، بشار اسد رئیس جمهور سوریه نیز پیش از این در پیامی به همتای لبنانی خود این مناسبت را تبریک گفت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما