پنجشنبه 11 تير 1405 - Thu 02 Jul 2026
  • مراسم وداع با معلم شهید خانم زهرا حداد عادل / عکس

  • دچار تفسیر به رای ولی فقیه نشوید

  • ادای دین به رهبر شهیدمان چه معنایی دارد؟

  • مهمانانی از یکصد کشور در تشییع رهبر شهید حضور می‌یابند

  • علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند /فیلم

  • ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران

  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد

  • ایران در موضع قدرت است پیام ضعف به دشمن ندهیم

  • توافق پایان همکاری اوسمار با پرسپولیس

  • مهدی رسولی/ مشت گره کرده

  • حضور یک مقام ارشد چین در مراسم تشییع رهبر شهید

  • روایتی از زندگی ۲ شهید کشتی‌گیر تهرانی

  • حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

  • جلوه‌ای از هنر با موبایل / عکس

  • گل دوم آمریکا به بوسنی، عجب گلی! / فیلم

  • ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

  • جزئیات تلاش‌های دیپلماتیک برای تحقق بندهای تفاهم نامه و آزادسازی دارایی‌های ایران

  • وداع با شهیده زهرا حدادعادل عروس رهبرشهید

  • معاون نخست وزیر طالبان عازم تهران شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 242827
    تاریخ انتشار: 05/خرداد/1400 - 09:18

    حضور فرمانده کل سپاه در وزارت اطلاعات

    فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد هرگاه موفقیت‌های شما سربازان گمنام امام زمان (عج) را می‌شنوم، به اندازه‌ای که شما خوشحال می‌شوید بنده و همه‌ پاسداران هم خوشحال می‌شویم.

    حضور فرمانده کل سپاه در وزارت اطلاعات

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»سردار سرلشکر حسین سلامی فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سه‌شنبه ۴ خرداد ۱۴۰۰ به مناسبت آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت، ضمن اظهار خشنودی از حضور در جمع سربازان گمنام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در وزارت اطلاعات، بیان کرد: عملیات بیت‌المقدس نشانه کاملی از نصر، ظفر، فتح و جلوه‌گاهی از تفسیر آیات روح‌بخش جهاد الهی بود که در آن خداوند نصرت را به مؤمنان وعده داده بود.

    وی ادامه داد عملیات بیت‌المقدس که یکی از نشانه‌های برجسته و درخشان نصرت‌ها و امداد الهی بر ملّت عزیز ایران بود، موجب خاتمه دادن اشغال سرزمین پاک و مقدس کشورمان از لوث وجود رژیم بعث عراق گردید و یک افتخار جاودانه و ماندگار را در تاریخ نبردهای اسلام با کفر آفرید.

    سرلشکر سلامی با پیروزی مسلمانان مظلوم امّا مقاوم و مقتدر فلسطین علیه رژیم صهیونیستی در عملیات اخیر سیف‌القدس بیان کرد: این عملیات نشانه‌ای دیگر از تجلی نصرت خداوند به مؤمنان و ایجاد سکینت بر قلوب آنان و عذاب دادن دشمنان اسلام با دستان مسلمانان مظلوم فلسطین بود.

    وی گفت: هرگاه موفقیت‌های شما سربازان گمنام امام زمان (عج) را می‌شنوم، به اندازه‌ای که شما خوشحال می‌شوید بنده و همه‌ی پاسداران هم خوشحال می‌شویم.

    سرلشکر سلامی با بیان اینکه وزارت اطلاعات مجموعه‌ای از انسان‌های مؤمن، با اخلاص، ارزشمند، فکور و زیرک که عمل صالح انجام می‌دهند اما گمنامند، گفت: تکیه‌گاه ملّت عزیز ما در این جدال سخت، شما هستید و به شما امید بسته‌اند و اعتماد می‌کنند؛ که شما هم پاسخ‌های زیبا و ارزنده‌ای می‌دهید.

    وی با اشاره به اینکه تفاضل تصور آنچه که دشمن برای شکست ما می‌اندیشید؛ و آنچه که اتفاق افتاد، امداد و نصرت الهی برای پیروزی ما بود، گفت: این ثمره‌ی هدایت‌های ولی فقیه و رهبری بزرگ است که توانست قبض ‌ید از دشمن و انبساط ید از خودی کند؛ ما با هدایت‌های ایشان با دشمن می‌جنگیدیم، بدون اینکه به آن‌ها اجازه جنگ بدهیم.

    سرلشکر سلامی خود را یک خادم کوچک جامعه دانست و با اشاره به اینکه کارهای وزارت اطلاعات در دنیا نظیر ندارد؛ صمیمانه از مجموعه تلاش‌ها و زحمات سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات تقدیر و تشکر کرد و آرزوی موفقیت‌های بزرگ و انشاءالله وارد آوردن ضربات اساسی بر دشمنان را از خدای متعال مسئلت نمود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما