شنبه 07 شهريور 1405 - Sat 29 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 242260
تاریخ انتشار: 02/خرداد/1400 - 14:15

زمان اعلام صلاحیت کاندیداها از زبان کدخدایی

سخنگوی شورای نگهبان گفت: ما احتمال می‌دهیم که فردا یا روز سه‌شنبه جلسه دیگری نیز داشته باشیم تا جمع بندی نهایی انجام شود.

زمان اعلام صلاحیت کاندیداها از زبان کدخدایی

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»عباسعلی کدخدایی در گفتگو با شبکه خبر، در خصوص آخرین روند بررسی صلاحیت‌ها، اظهار کرد: بسیاری از بررسی‌های لازم در جلسات روز گذشته انجام شد و ادامه تحقیقات به جلسه امروز موکول شد، اما همچنان برخی از نظرات کارشناسی باقی مانده است. ما احتمال می‌دهیم که فردا یا روز سه‌شنبه جلسه دیگری نیز داشته باشیم تا جمع‌بندی نهایی انجام شود.

سخنگوی شورای نگهبان در خصوص گمانه‌زنی‌ها در فضای مجازی هم گفت: بار‌ها عرض کردم که تا امروز که دو روز به موعد قانونی ما باقی مانده بنده نمی‌دانم نتیجه نهایی ما چه خواهد شد؛ بنابراین خواهش می‌کنیم دوستان و دلسوزان به این شایعات توجه نکنند و به آن‌ها دامن نزنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تاکنون داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری با شورای نگهبان گفتگو کرده‌اند؟ بیان کرد: بله؛ برخی از آقایان مراجعه کردند و برخی مواردی را به صورت مکتوب به پرونده‌شان اضافه کردند.

کدخدایی در خصوص برنامه داوطلبان نیز گفت: خوشبختانه در این دوره با توجه به توضیحی که داده شده بود، همه برنامه‌هایشان را ارسال کرده بودند.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما