شنبه 07 شهريور 1405 - Sat 29 Aug 2026
  • ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است/ از اقدامات شایسته دولت به‌ویژه رئیس جمهور صادق و دلسوز قدردانی می‌کنم

  • «پاییز» دوشنبه به شمال ایران می‌رسد

  • تلاش پرسپولیس برای رساندن بازیکن به استقلال

  • کره شمالی؛ «پاسخ قدرتمند» به آمریکا می‌دهیم

  • دشمن دنبال ایجاد اختلاف است؛ همه وحدت را حفظ کنند

  • انهدام باند ‌پیچیده جعل اسناد ‌در ‌بابلسر

  • پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف فرمانده سنتکام

  • بیانیه وزارت خارجه درباره تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران

  • تیم ملی بسکتبال برابر نیوزیلند باخت

  • انفجار بمب در مقابل کاخ دادگستری الحسکه سوریه

  • بازداشت ۳۰ لیدر اصلی، مرتبطان و تخریب‌گران اموال مردم در کودتای دی در استان مرکزی

  • عزیزی: تنها مسیر برای آمریکا چیست؟

  • ماست یونانی برای کاهش وزن

  • مردم منطقه راهی جز قدرت، اتحاد و همکاری ندارند

  • وضعیت سربازی بیرانوند امشب مشخص می‌شود

  • قیمت جهانی طلا ۶ شهریور ماه؛ اونس ثابت ماند

  • بختیاری‌زاده: بازی با فولاد برایم ویژه است

  • اگر دشمن حماقت کند شگفتانه‌هایی برای آن‌ها داریم

  • نرخ تورم نقطه به نقطه در مرداد به ۸۹ درصد رسید

  • انفجار جدید در پالایشگاه نفت روسی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 241165
    تاریخ انتشار: 28/ارديبهشت/1400 - 13:02

    مبتلایان به کرونا در آمریکا به ۳۳میلیون نفر رسید

    آمار جدید دانشگاه «جانز هاپکینز» حاکی از آن است که در در ۲۴ ساعت گذشته، با ابتلای دست‌کم ۸۴ هزار و ۳۴۷ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کرونا در آمریکا به مرز ۳۳ میلیون نفر رسید.

    مبتلایان به کرونا در آمریکا به ۳۳میلیون نفر رسید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دست‌کم ۸۶۶ مورد جدید، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده به ۵۸۶ هزار و ۳۵۲ نفر افزایش یافت.

    این آمار نشان می‌دهد در ۲۴ ساعت گذشته، با ابتلای دست‌کم ۸۴ هزار و ۳۴۷ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ۳۲ میلیون و ۹۹۴ هزار و ۲۴۲ نفر رسید.

    مقایسه آمار جدید دانشگاه جانز هاپکینز با آمار یک روز قبل این مرکز نشان می‌دهد که شمار قربانیان کرونا و مبتلایان به این ویروس ناشناخته در آمریکا مجدداً افزایش داشته است.

    شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا به ۳۳میلیون نفر رسید

    از طرف دیگر، پایگاه اطلاع رسانی «ورلد اُ مترز»، مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا را ۳۳ میلیون و ۷۴۷ هزار و ۴۳۹ نفر و مجموع قربانیان «کووید-۱۹» در این کشور را ۶۰۰ هزار و ۵۳۳ نفر گزارش کرده است.

    پایگاه اطلاع‌رسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا را در آمریکا تجزیه و تحلیل می‌کند، برآورد کرده است که شمار کلی مبتلایان به کروناویروس در آمریکا ظرف یک ماه آینده به ۳۴ میلیون و ۸۱۰ هزار و ۶۰۷ نفر و شمار قربانیان آن در این کشور به ۶۳۵ هزار و ۳۹۰ نفر می‌رسد.

    این وبگاه آمریکایی همچنین گزارش کرد ایالت کالیفرنیا با سه میلیون و ۷۶۸ هزار و ۸۰۵ مورد ابتلا و ۶۲ هزار و ۶۹۰ مورد فوتی به کانون بیماری کرونا در آمریکا تبدیل شده است و ایالت تگزاس هم‌اکنون با دو میلیون و ۹۲۹ هزار و ۳۹۳ مورد ابتلا و ۵۰ هزار و ۹۴۶ مورد فوتی به رده دوم انتقال یافته است. ایالت نیویورک نیز که زمانی کانون کووید-۱۹ در آمریکا بود، هم‌اکنون با دو میلیون و ۸۵ هزار و ۴۷۷ مورد ابتلا و ۵۲ هزار و ۹۵۳ مورد فوتی در رده چهارم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد.

    طبق آمار دانشگاه جانز هاپکینز، آمار مرگ و میر مرتبط با کرونا در ایالت کالیفرنیا به اندازه‌ای به سرعت رو به افزایش است که هم‌اکنون این ایالت  بیشترین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.

    وضعیت شیوع کرونا در ایالات آمریکا نگرانی‌هایی را در میان مقام‌های بهداشت این کشور برانگیخته است و اخیراً  «آنتونی فائوچی» مدیر موسسه ملی بیماری‌های عفونی و آلرژی اعلام کرد که مقام‌های بهداشت و درمان آمریکا آمار واقعی تلفات مرتبط با کرونا را اعلام نمی‌کنند.

    وی همچین طی نشستی پیش‌بینی کرد که که شرایط کرونایی این کشور در اواسط ماه ژانویه ۲۰۲۱ بدتر خواهد شد.

    «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا نیز طی یک سخنرانی ملی اعلام کرد که پیشرفت‌هایی در زمینه مقابله با شیوع بیماری همه‌گیر کرونا در آمریکا در دوران ۱۰۰ روز اول ریاست‌جمهوری وی حاصل شده است اما هنوز نیاز به اقدامات بسیار زیادی برای شکست این ویروس می‌باشد.

    وی تصریح کرد که از زمان آغاز ریاست‌جمهوری وی بیش از ۲۲۰ میلیون دُز واکسن کووید-۱۹ به مردم آمریکا تزریق شده است و توضیح داد: «پس از آن که من قول دادم ۱۰۰ میلیون دُز واکسن در اولین یکصد روز ریاست‌جمهوری‌ام تزریق شود، هم‌اکنون بیش از ۲۲۰ میلیون تزریق واکسن کرونا در ۱۰۰ روز انجام گرفته است».

    دانشگاه جانز هاپکینز همچنین گزارش کرد که تاکنون ۲۷۳ میلیون و ۸۶۵ هزار و ۴۲۷ دُز واکسن کرونا در سراسر ایالات متحده تزریق شده است اما با این وجود، علی‌رغم ارائه واکسن کرونا برای آمریکایی‌ها، افزایش میزان مبتلایان به کرونا موجب پر شدن بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها در برخی از نقاط این کشور شده است.

    طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۱۶۳ میلیون و ۳۶۳ هزار و ۶۹۸ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شده‌اند و از آن میان سه میلیون و ۳۸۵ هزار و ۲۴۴ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند و یک میلیارد و ۴۷۹ میلیون و ۹۹۸ هزار ۸۷۷ دُز واکسن کرونا در سراسر جهان تزریق شده است.

    آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با ۲۵ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۹۷۰ مورد ابتلا و ۲۷۸ هزار و ۷۵۱ مورد فوتی و برزیل با ۱۵ میلیون و ۶۶۱ هزار و ۱۰۶ مورد ابتلا و ۴۳۶ هزار و ۸۶۲ مورد فوتی در رده‌های دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.

    شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا به ۳۳میلیون نفر رسید

    نظرات بینندگان
    نظرات شما