دوشنبه 11 آبان 1405 - Mon 02 Nov 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 240836
تاریخ انتشار: 27/ارديبهشت/1400 - 11:05

آغاز گام دوم اصلاح ساختار بودجه از سوی مجلس

رئیس کمیته اصلاح ساختار بودجه مجلس شورای اسلامی از گام دوم اصلاح ساختار بودجه خبر داد و گفت: می‌کوشیم در این نوبت به مقوله شیوه ارائه بودجه توسط دولت و شیوه تصویب آن در مجلس، ورود کنیم.

 آغاز گام دوم اصلاح ساختار بودجه از سوی مجلس

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»محسن زنگنه، با اشاره به اقدامات مجلس پیرو اصلاح ساختار بودجه سالیانه، گفت: به دنبال این هستیم تا در ادامه احکامی که در راستای اصلاح ساختار بودجه در سال ۹۹ ارائه شد، مواد جدیدی را در زمینه اصلاح ساختار بودجه تهیه کنیم.

این نماینده مجلس ادامه داد: تلاش داریم تا این طرح - اصلاح ساختار بودجه - با مشارکت مرکز پژوهش‌ها تهیه شود.

وی تاکید کرد: می‌کوشیم در این نوبت به مقوله شیوه ارائه بودجه توسط دولت و شیوه تصویب آن در مجلس، ورود کنیم.

رئیس «کمیته اصلاح ساختار بودجه»، کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، بیان داشت: به دنبال این هستیم تا اصلاح نهاد بودجه‌ریزی را در اولویت امور خود قرار دهیم.

زنگه تاکید کرد: شیوه ارائه بودجه توسط دولت و شیوه تصویب آن در مجلس، امر بسیار مهمی بوده و می‌تواند آثار مطلوبی در زمینه تصویب بودجه داشته باشد.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما