جمعه 29 خرداد 1405 - Fri 19 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 24007
    تاریخ انتشار: 06/فروردين/1395 - 14:12
    پایگاه خبری حامنیان ولایت/بین الملل

    اقدامات آمریکا بود که القاعده و داعش را ایجاد کرد

    وزیر خارجه روسیه در نشست خبری مشترک با جان کری به شدت از سیاست‌های آمریکا انتقاد کرد و گفت مداخلات غرب به گسترش تروریسم در جهان منجر شده است.

     اقدامات آمریکا بود که القاعده و داعش را ایجاد کرد

    «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه روز پنج‌شنبه در نشست خبری مشترک با همتای آمریکایی‌اش، به شدت از سیاست‌های واشنگتن که به گسترش تروریسم در جهان منجر شده انتقاد کرد.

    وی که در مسکو صحبت می‌کرد، در پاسخ به سوالی در مورد مبارزه با تروریسم گفت: «در ارتباط با تروریسم و دلایل ریشه‌ای موج وحشتناک کنونی این تهدید، تصور می‌کنم که هیچ جدل و اختلاف نظری وجود ندارد. سیاستمداران و کارشناسان سیاسی بسیاری از جمله در ایالات متحده وجود دارند، از جمله برخی از مقامات کنونی که قبول دارند که تروریسم بیش از هرچیز به واسطه اقدامات غلط غرب در منطقه شکل گرفت.»

    لاوروف افزود: «به یاد داریم که ایالات متحده چطور در دهه 1980 برای مقابله با اتحاد جماهیر شوروی در افغانستان به شکل‌گیری سازمانی از مجاهدین کمک کرد که بعدا به القاعده منجر شد. بعدا در یازده سپتامبر 2011، القاعده، یعنی دقیقا همان سازمانی که توسط ایالات متحده خلق شده بود، به ایالات متحده حمله کرد. متأسفانه تمام تلاش‌های برای مداخلات خارجی در فرآیند‌های منطقه به خصوص با استفاده از قوای نظامی، به تقویت بیش از پیش نیروهای تروریستی منجر شده است.»

     

    وی که کنار وزیر خارجه آمریکا ایستاده و صحبت می‌کرد، گفت: «این اتفاق در عراق افتاد، چراکه از زمان تجاوز به عراق در میانه دهه گذشته، افرادی که الان رهبران داعش هستند، ظهور کردند. می‌توانیم به لیبی هم اشاره کنیم که به یک حفره سیاه بدل شده که شبه نظامیان و تسلیحات از آنجا به ده‌ها کشور دیگر از جمله کشورهای آفریقایی گسترش پیدا کرد، چه برسد به کشورهای همسایه آن.»

    وزیر خارجه روسیه در این نشست باز هم به پیش شرط گذاشتن‌های معارضین سوری و حمایت‌های غرب از آن‌ها اشاره کرد و بار دیگر گفت که بحران سوریه باید از طریق سیاسی حل و فصل شود.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما