سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • شهر مدرن پالماس در قلب برزیل / عکس

  • استقلالبه یک قدمی پرسپولیس رساند؟

  • نگاه رقبای انتخاباتی بنیامین نتانیاهو به مسئله ایران و فلسطین+ عکس

  • دو توله یوزپلنگ جداشده از هلیا در سلامت کامل/ فیلم

  • یمن به سراغ کانال سوئز خواهد رفت!

  • ترفند تازه کلاهبرداران برای سرقت حساب والدین

  • تغییر پوشش سخنگوی زن روسیه سوژه شد

  • مادرکشی توسط پسر جسد را سوزاند

  • نامه هشدارآمیز ایران به سازمان ملل

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵

  • رضا شفیعی‌جم: حالم خوب است؛ خبرسازی نکنید!

  • آمار جدید زائران مدینه در آستانه برقراری عمره

  • سرنگونی پهپاد MQ-9 در تنگهٔ هرمز

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵

  • آمریکا و رژیم صهیونی را دوباره پشیمان می‌کنیم

  • خویشتنداری برای ایران، استفاده از باتوم برای فرانسه!

  • کرباسچی در دادگاه مطبوعات مجرم شناخته شد

  • ارتباط جاسوس بازداشت شده در آمریکا با خاندان آل سعود

  • جدیدترین نرخ حواله ارز در مرکز مبادله اعلام شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 240026
    تاریخ انتشار: 22/ارديبهشت/1400 - 12:26

    نگرانی وزارت بهداشت از افزایش کرونا در عید فطر

    معاون درمان وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از کاهش نسبی و روند نزولی کرونا در کشور خبر داد و نسبت به افزایش مبتلایان در تعطیلات عید فطر ابراز نگرانی کرد.

     نگرانی وزارت بهداشت از افزایش کرونا در عید فطر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»قاسم جان بابایی روز چهارشنبه در مراسم افتتاح بخش‌های جدید بیمارستان لقمان حکیم افزود: در پیک چهارم کرونا تعداد موارد بستری نسبت به پیک سوم دو برابر شد. ضمن اینکه موارد سرپایی نیز افزایش یافت و حدود ۱۵۰ هزار از بیماران کرونا به علت ملاحظات خانوادگی تمایلی به بستری شدن نداشتند و در خانه تحت مراقبت قرار گرفتند.

    وی گفت: تفاوت پیک چهارم کرونا با پیک‌های قبلی در این است که زودتر به نقطه اوج رسیدیم در پیک‌های قبلی بعد از دو ماه به بیشترین میزان ابتلا و قله پیک می‌رسیدیم، اما در پیک چهارم بعد از ۲۳ روز به اوج موارد ابتلا رسیدیم.

    جان بابایی ادامه داد: اکنون با شیب ۲۵ تا ۳۰درصدی کاهشی کرونا در کشور مواجه هستیم، اما تراکم بیماران و تعداد مبتلایان در استان‌های با جمعیت بیشتر مثل تهران بالاتر است و روند کاهشی نیز کندتر است.

    معاون وزیر بهداشت گفت: نگرانی فعلی از تعطیلات عید فطر و دید و بازدیدها و افزایش رفت و آمدهای آن است. اگر این اتفاق بیفتند ممکن است مانند پیک‌های قبلی این پیک نیز طولانی شود امیدواریم با همکاری مردم این اتفاق نیفتد.

    در این مراسم با حضور جان بابایی معاون وزیر بهداشت؛ علیرضا زالی؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و امیدوار رضایی رییس بیمارستان لقمان حکیم مجتمع اورژانس و بخش‌های ویژه بیماران تنفسی و کرونا و نیز بلوک زایمان و بخش ارتوپدی این بیمارستان که با کمک خیرین تکمیل شده است؛ افتتاح شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما