سه شنبه 02 تير 1405 - Tue 23 Jun 2026
  • ادای احترام پوتین به آرامگاه سرباز گمنام / فیلم

  • تکذیب ادعای جنجالی شهباز شریف درباره مذاکرات

  • وضعیت تردد در تنگه هرمز به چه صورت است؟

  • حذف اولین تیم آسیایی از جام جهانی+ فیلم

  • وزیر ارتباطات: تلفن همراه و ثابت قطع نخواهد شد

  • سنت چندصدساله تولید عود در ویتنام / عکس

  • قیمت بیت کوین امروز سه‌شنبه ۲ تیر

  • مترو و بی آر تی در تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • ترفند شهید دهقان برای فرار از اعدام توسط ساواک

  • دومین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید/عکس

  • حاتمی‌کیا: تنگسیری‌ها دارد این خاک

  • وقتی حرف ترامپ پیش الجولانی هم خریدار ندارد+عکس

  • ایران چند درصد شانس صعود دارد؟

  • پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد

  • مسیر پروازهای اربعین کوتاه‌تر شد

  • کم‌نظیر از یک پلنگ سیاه در کنار دو توله‌اش / عکس

  • سمور آبی یک تمساح را زنده زنده خورد / فیلم

  • بنزین ارزان و تورم ۳ رقمی در اقتصاد ایران

  • مداحی لالایی از حاج عبدالرضا هلالی

  • توافق با ایران، حل موقت بحران موجودیتی هژمونی آمریکا یا آمادگی برای تنشی بزرگتر در آینده؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 23960
    تاریخ انتشار: 05/فروردين/1395 - 13:29
    پایگاه خبری حامنیان ولایت/فرهنگی

    هشت سال است که به جشنواره‌فجر نرفته‌ام

    بازیگر سینما و تلویزیون اعلام کرد به علت مشکلات موجود در هشت سال گذشته به جشنواره فیلم فجر نرفته است.

    هشت سال است که به جشنواره‌فجر نرفته‌ام

    بیژن بنفشه‌خواه بازیگر سینما و تلویزیون درباره بهترین و بدترین فیلمی که در سال 94 اکران شده، گفت: به خاطر مشغله خانوادگی و همچنین فرزند خردسالم نتوانستم آنطور که باید فیلم ببینم ولی فیلم «این سایت اوت» که فیلمی انیمیشن بود، را دیدم و به نظرم فیلم خوبی بود.

    وی افزود: بدترین فیلم هم سریالی بود که از تلویزیون پخش می‌شد که متاسفانه نمی‌توانم از آن فیلم اسمی بیاورم.

    بازیگر سینما و تلویزیون درباره عدم شرکت در جشنواره فجر هم اظهارکرد: جشنواره فجر به خاطر بی‌نظمی که دارد به سختی می‌توان در آن حضور داشت. جدا از این موضوع هم باید گفت به خاطر اینکه من در هیچ جایی عضویت ندارم از جمله خانه سینما به امثال من بلیت تعلق نمی‌گیرد و برای رفتن به سینما باید مانند دیگران بلیت خریداری کنم.

    وی در ادامه اضافه کرد: ازدحام جمعیت هم  اتفاق دیگری است که مانع از رفتن من به سینما در ایام برگزاری جشنواره فجر می‌شود. این اتفاقات دست به دست هم داد تا 8 سال به جشنواره فجر نروم.

    بنفشه‌خواه درباره بدترین اتفاق سینمایی سال 94 گفت: بدترین اتفاقی که در سال‌های متمادی می‌افتد این است که فیلم پروانه ساخت می‌گیرد و تولید هم می‌شود ولی اجازه اکران به آن داده نمی‌شود. جالب اینجاست که با وجود ممیزی هم باز اجازه اکران داده نمی‌شود؛ من دلیل این موضوع را نمی‌توانم درک کنم که چرا باید این اتفاق بد برای سینماگر ما بیافتد.

    منبع : دانا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما