چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
  • توافق مکه مبتنی بر بازدارندگی جمعی است

  • ایران ممکن است محاصره دریایی ترامپ را با جنگ بشکند

  • شکایت پرسپولیس از استقلال

  • پزشکیان و پوتین دیدار کردند

  • آمریکایی‌ها مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته‌اند/ هیچ فعالیت هسته‌ای در کوه کلنگ نداریم

  • وقتی گروه فشار چکش حذف را بالا می‌برد

  • حکمتِ تذکر مهم رهبر انقلاب به دولت+ عکس

  • ۸۰ شهروند قربانی کلاهبرداری دردیوار

  • قیمت میوه و تره بار امروز ۱۰ شهریور ۱۴۰۵

  • مشاهده یک حیوان عجیب در مشهد / فیلم

  • لحظه‌های ناب در عکاسی خیابانی / عکس

  • «عقرب زرد» چگونه از سیم‌خاردار نفس عبور کرد؟

  • شوخی پزشکیان و الهام علی‌اف / فیلم

  • مصاحبه انتخاباتی نتانیاهو خشم کاربران خارجی را برانگیخت+ فیلم

  • امنیت آسمان تهران را مدیون این ۴۲ نفر بودیم

  • آمریکا تکان خورد، موشک خورد حاکمیت بلامنازع ایران بر تنگه هرمز

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • ترکیدن لاک‌پشت زیر آرواره قدرتمند تمساح / فیلم

  • چای سبز واقعاً لاغرکننده است؟

  • طلا کشش افزایش قیمت نیافت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 239188
    تاریخ انتشار: 19/ارديبهشت/1400 - 09:57

    شلیک اخطار گارد ساحلی لیبی به سوی ایتالیایی‌ها

    سخنگوی نیروی دریایی لیبی از شلیک‌های اخطار به چند قایق ماهیگیری ایتالیایی که غیر قانونی وارد آب‌های سرزمینی لیبی شده بودند، خبر داد.

     شلیک اخطار گارد ساحلی لیبی به سوی ایتالیایی‌ها

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس، نیروی دریایی لیبی اعلام کرد که به سوی قایق‌های ماهیگیری ایتالیایی تنها تیر هشدار هوایی شلیک کرده است.

    به نوشته وبگاه «لیبایا ریویو» «مسعود ابراهیم» سخنگوی نیروی دریایی لیبی خبر شلیک مستقیم به سمت قایق‌های ماهیگیری ایتالیایی را رد کرد. وی در توضیح این حادثه گفت: «ما به سوی متجاوزان به آب‌های لیبی تیر هشدار هوایی شلیک کردیم. وقتی قایق‌های ماهیگیری وارد آب‌های سرزمینی لیبی می‌شوند، گارد ساحلی سعی می‌کند از ورود آن‌ها جلوگیری کند.»

    شبکه خبری «تی آر تی» نیز در این زمینه نوشت که کاپیتان یکی از قایق‌های ماهیگیری در جریان این حادثه از ناحیه بازو به شدتزخمیشده است. احزاب سیاسی و نمایندگان پارلمان ایتالیا نیز نسبت به این حادثه واکنش نشان داده و از زیر امور خارجه خواستند در قبال این حادثه توضیح دهد.

    «لوئیجی دی مایو» وزیر خارجه ایتالیا روز جمعه گارد ساحلی لیبی را به دلیل شلیک گلوله به سوی ماهیگیران ایتالیایی محکوم کرد و به قایق‌های ایتالیایی در مورد عبور از آب‌های خطرناک لیبی هشدار داد.

    وزیر خارجه ایتالیا در این زمینه گفت: «در آن طرف دریا کشوری است که هنوز تنش در آن وجود دارد و خطرناک است. ما نه تنها ماه‌ها بلکه ۱۰ سال است که نسبت رفتن به آنجا هشدار می‌دهیم.»

    لیبی در سپتامبر گذشته نیز ۱۸ ماهیگیر ایتالیایی را در آب‌های سرزمینی لیبی دستگیر و آن‌ها را به ماهیگیری متهم کرد. این شهروندان ایتالیایی بیش از ۱۰۰ روز در طرابلس در بازداشت بودند.


    لیبی سال‌ها مستعمره ایتالیا بود و این کشور جنایات فجیعی را در لیبی مرتکب شد. اشغالگران ایتالیایی در بدو هجوم به لیبی بیش از ۲۰ هزار تن از مردم را کشتند و یک هزار تن از مجاهدان را به دار آویختند، زنان و کودکان بسیاری را مثله کرده و اعضای بسیاری ازخانوادهها، از زن و مرد، کودک، پسر و جوان را قتل عام نمودند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما