یکشنبه 08 شهريور 1405 - Sun 30 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 238726
    تاریخ انتشار: 16/ارديبهشت/1400 - 10:09

    نیاز بیشتر ۶ استان به اهدای خون

    سخنگوی سازمان انتقال خون ایران با اشاره به رشد یک درصدی اهدای خون در دهه اول ماه رمضان امسال نسبت به مدت مشابه در سال قبل، گفت: در حال حاضر نیاز به خون و فرآورده‌های آن در کلانشهرها بیشتر احساس می‌شود. همچنین در استان‌های چهارمحال و بختیاری، تهران، خراسان رضوی، هرمزگان، اردبیل و سیستان و بلوچستان نیاز بیشتری به کمک اهداکنندگان خون داریم.

     نیاز بیشتر ۶ استان به اهدای خون

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از ایسنا، از رشد یک درصدی آمار اهدای خون در دهه اول ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه آن در سال ۱۳۹۹ خبر داد و گفت: بیشترین میزان رشد اهدای خون مربوط به استان‌های آذربایجان شرقی، سیستان و بلوچستان، قزوین و خراسان جنوبی بوده است.

    وی افزود: در دهه اول ماه مبارک رمضان در سراسر کشور ۴۱ هزار واحد خون اهدا شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته یک درصد افزایش را نشان می‌دهد.

    حاجی بیگی همچنین درباره آمار اهدای خون در فروردین‌ماه ۱۴۰۰ گفت: در فروردین‌ ماه ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه آن در سال ۱۳۹۹ نزدیک به ۱۷ درصد رشد اهدای خون را داشته‌ایم. بیشترین میزان رشد اهدای خون در فروردین‌ماه ۱۴۰۰ نیز مربوط به استان‌های ایلام، آذربایجان شرقی و قزوین بوده است.


    حاجی بیگی اظهار کرد: در فروردین‌ماه ۱۴۰۰ در کل کشور ۱۹۹ هزار و ۲۷۱ نفر جهت اهدای خون مراجعه کردند که از این تعداد ۱۶۱ هزار و ۵۸۰ واحد خون اهدا شده است. همچنین طی این مدت ۲۶۷ هزار و ۴۳۵ واحد خون و فرآورده‌های آن نظیر گلبول قرمز فشرده شده، پلاکت و پلاسما بین مراکز درمانی توزیع شده است.

    وی در بخش دیگری از صحبت هایش با تاکید بر لزوم اهدای خون همیشگی، گفت: نیاز به اهدای خون روزانه، مستمر و همیشگی است. در حال حاضر نیاز به خون و فرآورده های آن در کلانشهرها بیشتر احساس می شود. همچنین در استان های چهارمحال و بختیاری، تهران، خراسان رضوی، هرمزگان، اردبیل و سیستان و بلوچستان نیاز بیشتری به کمک اهداکنندگان خون داریم. باید توجه کرد که اهدای خون در تمامی مراکز انتقال خون سراسر کشور در شرایط کاملا استریل انجام می شود.

    حاجی بیگی گفت: در عین حال عزیزانی که دارای گروه های خونی منفی هستند و همچنین اهداکنندگان گروه خونی AB مثبت اقبال بیشتری نسبت به اهدای خون داشته باشند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما