شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • واکنش انفعالی گروسی به تجاوز اخیر آمریکا

  • ایران اعتبار نظامی آمریکا را به چالش کشیده است

  • بازگشایی صحن آزادی، امکان زیارت محل خاکسپاری رهبر شهید فراهم شد

  • حمله به زیرساخت‌ها مقابله‌ به‌ مثل خواهد شد

  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 238337
    تاریخ انتشار: 13/ارديبهشت/1400 - 19:40

    معرفی «طرح ملی نشاط» به IOC از سوی ایران

    رییس کمیته ملی المپیک در نامه‌ای خطاب به رییس گروه رابط بازی‌ها و ورزش‌های الکترونیک کمیته بین‌المللی المپیک، طرح ملی نشاط (تلفیق فعالیت بدنی و بازی‌های الکترونیک) را به عنوان تجربه‌ای موفق به این نهاد بین‌المللی معرفی کرد.

    معرفی «طرح ملی نشاط» به IOC از سوی ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، سید رضا صالحی امیری در نامه خود برای دیوید لاپارتینت، رییس گروه رابط بازی‌ها و ورزش‌های الکترونیک کمیته بین‌المللی المپیک نوشت: «حدود ۳۰ میلیون کاربر در ایران از طریق پلت فرم‌های مختلف ورزش‌های الکترونیک PC، کنسول و تلفن همراه بازی می‌کنند.

    ایران همیشه در ورزش‌های الکترونیک یک کشور پیشگام و فعال بوده و انجمن ورزش‌های الکترونیک ایران در آخرین کار بزرگ خود بر اساس ارزش‌های کمیته بین‌المللی المپیک و به دلیل اهمیت ترکیب و تعامل ورزش با ورزش‌های الکترونیک بیش از هر زمان دیگر و نیاز به داشتن آمادگی جسمانی مربوط با سلامت جسمی در کنار داشتن سلامت روان و فعال کردن سایر ورزش‌های سنتی با همکاری فدراسیون‌های ورزش ملی که این پتانسیل را دارند، کمیته‌ای جدید و ابتکاری با عنوان کمیته ادغام ورزش‌ها با ورزش‌های الکترونیک را ایجاد کرد.

    برنامه عالی دیگری نیز وجود دارد که انجمن ورزش‌های الکترونیک ایران از سه ماه پیش به نام طرح ملی نشاط ورزش‌های الکترونیک فعال در تمام استان‌های ایران در این رشته‌های ورزشی اجرا کرده است.»

    گفتنی است ورزش‌های الکترونیک جزو رشته‌هایی است که به بازی‌های آسیایی پیوسته و در حال حاضر زیر نظر فدراسیون ورزش‌های همگانی فعالیت می‌کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما