دوشنبه 11 آبان 1405 - Mon 02 Nov 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 237890
تاریخ انتشار: 11/ارديبهشت/1400 - 17:17

بازیکنان الهلال علیه ریاست باشگاه

بازیکنان الهلال با بازگشت سرمربی برزیلی به تیم مخالف هستند و به همین خاطر ریاست باشگاه را در شرایط سختی قرار داده‌اند.

 بازیکنان الهلال علیه ریاست باشگاه

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا ، الهلال در فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا نمایشی ناامید کننده داشت و به سختی توانست به عنوان تیم دوم راهی مرحله بعد شود.

همه خبرهای رسانه‌های عربستانی حاکی از این است که میکاله سرمربی برزیلی از کار برکنار خواهد شد.

از خورخه خسوس پرتغالی به عنوان گزینه اصلی هدایت الهلال یاد می شود اما سعودی اسپورت نوشت که ستاره های الهلال مخالف بازگشت این مربی پرتغالی هستند و این به یک مشکل بزرگ برای فهد بن نافل رئیس باشگاه تبدیل شده است.

روزنامه "Saudi Sky Sport" از شورش بازیکنان الهلال علیه رئیس باشگاه خبر داد و اعلام کرد که بازیکنان باتوجه به سختگیری ها زیاد خسوس و سبک مربیگری او دوست ندارند که به تیم برگردد.

خسوس هدایت بنفیکا را برعهده دارد. او پیش از این در سال 2018 هدایت الهلال را برعهده گرفت که در 20 بازی 15 پیروزی و چهار تساوی و تنها یک شکست را با تیم به دست آورد.




 

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما