چهارشنبه 21 مرداد 1405 - Wed 12 Aug 2026
  • 4 میلیون زائر وارد مشهد مقدس شده‌اند

  • استوری‌های ویژه ایام پایانی ماه صفر

  • پیام محرمانه عربستان برای هیئت مذاکره کننده یمن

  • دستگیری قاتل برادر در بستان‌آباد

  • مداحی رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام‌حسن (ع)

  • فرار یک خانواده چند لحظه پیش از زلزله مرگبار کلمبیا / فیلم

  • یک یخچال طبیعی سرخ‌رنگ شد / فیلم

  • قیمت نفت امروز چهارشنبه ۲۱ مرداد

  • کریس رونالدو؛ رکورد لایک و تبریک شکست!

  • نتانیاهو ترامپ را آزار می‌دهد

  • واکنش پاکستان به حادثه کشتیرانی در دریای سرخ

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۱ مرداد

  • سهم واقعی ایران از دریای خزر چند درصد است؟

  • قیمت جدید طلا و سکه امروز ۲۱ مردادماه

  • اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران

  • پس‌لرزه‌های شکست طرح براندازی ایران در موساد++ عکس

  • تا زمانی که دشمن شکست خود را بپذیرد در میدان هستیم

  • در سوگ پیامبری که صاحب خُلق عظیم بود

  • ترامپ در حال تنها گذاشتن ما در برابر ایران است

  • آخرین تابستان نتانیاهو چگونه می‌گذرد؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 237260
    تاریخ انتشار: 08/ارديبهشت/1400 - 10:45

    واکنش ظریف در اینستاگرام به جنجال‌های اخیر

    وزیر خارجه کشورمان که در عراق به سر می‌برد دقایقی پیش در صفحه اینستاگرام خود در باره جنجال‌های اخیر پستی منتشر کرد.

    واکنش ظریف در اینستاگرام به جنجال‌های اخیر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» در این مطلب آمده است:

    به هنگام ورود به بغداد بار دیگر در شهادتگاه دوست دیرینه‌ام شهید پرافتخار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و یارانشان حضور پیدا کردم و یک بار دیگر در کنار نماد زبونی و استیصال جنایت‌کارانه ترامپ به دلاوران این مرزوبوم افتخار کردم. ولی بسیار تاسف خوردم که چگونه یک بحث نظری محرمانه پیرامون ضرورت هم‌افزایی دیپلماسی و میدان —به منظور استفاده دولتمردان بعدی از تجربیات گرانبهای ۸ سال گذشته—به یک کشمکش داخلی تبدیل می‌شود و آسیب شناسی صادقانه و مشفقانه برخی روند‌ها به مثابه انتقاد شخصی معرفی می‌گردد.

     

    افتخار رفاقت عمیق و همکاری با حاج قاسم بیش از دو دهه ادامه داشته و رابطه قلبی و کاری ما تا هنگام شهادت ایشان نه تنها کمرنگ نشد بلکه همواره تعمیق یافت. نه تنها امروز و در محضر مردم بزرگ ایران، بلکه در بیش از دو دهه گذشته، در داخل و یا خارج، در پشت در‌های بسته و یا در علن، صلابت، انسانیت، صلح طلبی و شجاعت شهید سلیمانی را در جهان فریاد زده و مکرر یادآوری کرده‌ام که اگر صلحی در افغانستان و عراق برقرار شده است و اگر تروریسم داعش شکست خورده است، بیش از هرچیز مرهون درایت و شجاعت سردار سلیمانی و رشادت و ایثار مردم این سرزمین‌ها بوده است.

    در ۴۰ سال گذشته کوشیده‌ام در تحلیل مجتهد و در اجرا مقلد باشم. در مقام کارگزار همواره تابع سیاست‌های مصوب کشور بوده و از آن‌ها با قدرت دفاع کرده‌ام. اما در بیان نظر کارشناسی، عافیت طلبی، مماشات و خودسانسوری را خیانت دانسته‌ام که از مولایمان علی علیه السلام آموخته‌ام «إنَّ أعظَمَ الخِیانَةِ خِیانَةُ الاُمَّةِ، و أفظَعَ الغِشِّ غِشُّ الأئمَّةِ؛ همانا بزرگترین خیانت، خیانت به امّت است و زشت‌ترین دغلکاری، دغلکاری نسبت به پیشوایان است.»

    تقلیل بحث نظری در خصوص ارتباط دو بال قدرت خارجی جمهوری اسلامی ایران، یعنی دیپلماسی و میدان، به مثابه بهانه‌ای برای دوگانه سازی میان نظامیان سرافراز و دیپلمات‌های غیور که هر دو برای عزت و سربلندی ایران عزیز می‌کوشند، نه تنها کوته اندیشانه بلکه در تقابل کامل با نگرش این دانشجوی روابط بین‌الملل است که میدان و دیپلماسی را مقوم و مکمل می‌داند و نکته اصلی عرایضش—در نواری که نمی‌داند چگونه از آن سوی آب‌ها سردرآورده—ضرورت تنظیم هوشمندانه رابطه میان این دو بال و تعیین اولویت‌ها توسط ساختار‌های قانونی و تحت اشراف عالی مقام معظم رهبری است.

    حراست از منافع کشور و مردم مقاوم، صبور و دلاور ایران عهدی است که تا آخرین لحظه به آن پایبندم و از مکر مکاران و سرزنش سرزنش کنندگان بیمی ندارم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما